08 / 05 / 2024

çamlıcada mesa basın toplantısı

çamlıcada mesa basın toplantısı

İstanbul’un en prestijli projelerinden birine; Çamlıca’da MESA’da yaşam başlıyor. Çamlıca’da MESA projesinin basın toplantısı 15 Mayıs 2015 Cuma günü düzenlenecek.

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi. 

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da gerçekleştirilecek...

Mesa Çubuklu 28 basın lansmanı 17 Ekim'e alındı!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinin basın lansmanı tarihi öne alındı. 

ÇamlıYaka Konakları basın lansmanı 27 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’de, çam ormanlarının yanı başındaki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nın detaylarını kamuoyu ile paylaşıyor.

MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen MESA Çubuklu 28 projesi basına lanse ediliyor. MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de yapılacak. 

MESA Gökada basın lansmanı ertelendi!

Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA, Maltepe’de hayata geçireceği MESA Gökada projesinin basın lansmanını ileri bir tarihe erteledi. 

MESA basın toplantısı 19 Eylül'de!

Türkiye inşaat sektörünün köklü markası MESA, düzenleyeceği bir basın toplantısı ile sektör değerlendirmesinin yanı sıra 2017 bitmeden gerçekleşecek projelerde tanıtılacak.

MESA Basın Toplantısı 16 Şubat'ta!

Türkiye inşaat sektörünün öncü kuruluşu MESA’nın 2016 yılı değerlendirmeleri, 2017 yılı öngörüleri ve yeni projeleri, 16 Şubat Perşembe sabahı düzenlenecek Basın Sohbet Toplantısı ile ele alınacak.

Çamlıca Mesa'da konutlar erken teslim edilecek!

Çamlıca'da hayata geçirdikleri 113 konutluk Mesa konutlarının ise tamamlanma aşamasına geldiğini vurguladı.boysanoğlu: Yakaladıkları üretim ritmiyle Çamlıca MESAda konutlarını, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi

Çamlıca Mesa Villaları iletişim!

Çamlıca Mesa Villaları iletişim için 0216 402 11 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların alanları 240 metrekareden başlangıç gösteren projede Mesa Mesken imzası ile yükseliyor.

Çamlıca’da MESA basın toplantısı 15 Mayıs'ta!

İstanbul’un en prestijli projelerinden birine; Çamlıca’da MESA’da yaşam başlıyor. Çamlıca’da MESA projesinin basın toplantısı 15 Mayıs 2015 Cuma günü düzenlenecek.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Toya Basın Ekspres ön talep süreci devam ediyor!

Erdemoğlu Holding'e ait olan Eski Nursu Açık Oto Pazarı arsası üzerinde inşa edilen Toya Basın Ekspres ön talep süreci devam ediyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alacak...

çamlıcada mesa basın toplantısı Haberi

çamlıcada mesa basın toplantısı

İstanbul’un en prestijli projelerinden birine; Çamlıca’da MESA’ya basın toplantısı 15 Mayıs 2015 Cuma günü düzenlenecek.

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu MESA’nın imzasını taşıyan, İstanbul’un en gözde semtlerinden Çamlıca’da, yüksek kalitesi ile geniş ve konforlu alanlar sunan Çamlıca’da MESA’da yaşam başlıyor.

Panoramik İstanbul manzarası ile bezenmiş Çamlıca’da MESA’nın eşsiz atmosferinde başlayacak seçkin yaşam fırsatlarının ele alınacağı, MESA Genel Müdürü Can Aynagöz ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 15 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.


Çamlıca'da Mesa iletişim

Telefon : 0 216 402 11 15 

Web adresi: