04 / 05 / 2024

Çamlıcada Mesa satış

Çamlıcada Mesa satış

İSTANBUL'UN en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. 113 konuttan oluşan projede satış süreci devam ediyor..

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Avrupa Konutları Çamlıvadi satışa çıktı!

Artaş inşaat'ın Arıcılar'da yer alan Avrupa Konutları Çamlıvadi projesi satışa çıktı...

Avrupa Konutları Çamlıvadi satışa çıktı! Yeni proje!

Artaş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Avrupa Konutları Çamlıvadi projesi satışa çıktı. Projedeki konutların fiyatı 1 milyon 50 bin TL'den başlıyor...

Mesa satış ofislerinin çalışma saatleri değişti! 

Konut sektöründe güven ve kalitenin adresi Mesa, evden ve satış ofislerinden hizmet vermeye devam ediyor. Mesa Holding, değişen satış ofisi ve çağrı merkezleri saatlerini duyurdu...

Mesut Özil İstanbul'dan ev aldı!

Mesut Özil, Küçük Çamlıca’da satın aldığı yeni tripleks villayla bir başka Galatasaraylı eski yönetici Ergun Gürsoy’a da komşu oldu. Özil'in evinde jimnastik salonu ve tenis kortu da bulunuyor.

ÇamlıYaka Konakları satış ofisi!

ÇamlıYaka Konakları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ege Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul Çekmeköy'de inşa ediliyor. 

Kozyatağı Koz Mesa satış fiyatları 2018!

Toplam 280 daireden meydana gelen  Koz Mesa Evleri'nde yüzde 20 peşinat vererek yüzde 80'i banka kredisi ile ödenebiliyor.

Sahrayıcedit Koz Mesa satılık daire!

Sahrayıcedit Koz Mesa satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. 28 katlı tek blokta toplam 280 daireden meydana gelen proje 8 bin 279 metrekare arsa alanına sahip. 

Çekmeköy Nef Ormantepe fiyat listesi! Güncel liste fiyatları!

Nef'in Çekmeköy’deki ilk projesi olan Çamlıtepe'nin satışı 2 günde tamamlandı. İkinci proje olan Nef Ormantepe ise 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

360 Kurtköy Çamlık 2017 satış fiyatları!

360 Kurtköy Çamlık 2017 satış fiyatları 538 bin 480 TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kurtköy'de Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı tarafından inşa ediliyor...

Koz Mesa satılık ev fiyatları!

Koz Mesa Evleri projesi toplam 280 daireden meydana geliyor. Koz Mesa satılık ev fiyatları 642 bin TL'den başlıyor...

Koz Mesa Evleri satış fiyatları!

Koz Mesa Evleri projesi Mesa Mesken A.Ş. tarafından İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirildi. Koz Mesa satış fiyatları 642 bin TL'den başlıyor...

Çamlıcada Mesa satış Haberi

Çamlıcada Mesa satış

İSTANBUL'UN en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, İstanbul'un gözde yaşam merkezi Çamlıca'da sunduğu seçkin yaşam fırsatları sunan Çamlıca'da MESA projesi için "MESA olarak altına imza atmaktan mutluluk , gurur duyduğumuz elit bir proje oldu" dedi. Geleneksel Türk evinin çağdaş bir mimari anlayışla yeniden yorumlanması fikri ile şekillenen Çamlıca'da MESA, büyüklükleri yaklaşık 240 metrekareden 950 metrekareye kadar uzanan çeşitlilikte 113 konuttan oluşuyor. Bu konutlar arasında 5 adet 4 katlı, 950 metrekare kapalı alana sahip, havuzlu villalar bulunuyor. Yatay projenin genel dokusunu oluşturan 5'i iki katlı, 15'i ise 3 katlı toplam 20 blokta ise 40 adet bahçe kullanımlı, 40 adet dubleks ve 28 adet de ara...