05 / 05 / 2024

çamlıhemşin yaylaları betonlaştı mı

çamlıhemşin yaylaları betonlaştı mı

Yeşil Yol güzergâhında yer alan  yaylalarda betonlaşmanın önüne geçilemiyor. Yaylaların otantik mimarisi adeta kayboldu.

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi! Çamlıhemşin'e 49 konutluk yeni proje!

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projeyle Çamlıhemşin'e 49 yeni konut geliyor...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Çankırı Çerkeş için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili, Çerkeş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Çankırı Çerkeş için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Tarsus için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Oğuzeli ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Oğuzeli için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Bergama için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Begama ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. İzmir Bergama için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı Korgun ve Ilgaz için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili, Korgun ve Ilgaz sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Çankırı Korgun ve Ilgaz için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mezitli için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Mezitli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mezitli için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Bala için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Bala ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Ankara Bala için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mut ve Silifke için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Mut ve Silifke ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mut ve Silifke için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu İnebolu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İnebolu ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kastamonu İnebolu için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

çamlıhemşin yaylaları betonlaştı mı Haberi

çamlıhemşin yaylaları betonlaştı mı

Çamlıhemşin’in doğa harikası yaylalarında tahribata yol açabilecek birçok yol yapılmasına izni veren Rize İl Özel İdaresi yetkilileri, bu defaYeşil Yol güzergâhında bulunan yaylalarda oluşan tahribatı tespit ederek bir rapor hazırladı. Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre, Yeşil Yol güzergâhı üzerindeki yapılan imalatların incelenmesine ait turizm ortak raporunda yetkililer “Yeşil Yol güzergâhında bulunan yaylalarda son beş sene içinde kademeli olarak yapılaşma had safhaya ulaşarak yayla otantik mimarisi birçok yaylamızda kaybolmuş ve betonlaşma önüne geçilmez bir duruma gelmişti” şeklinde konuştu. Hazırlanan raporda, imar affının bu yapılaşmayı tetiklediğine de dikkat çekildi. 

Geçen sene birçok tartışmalı karara imza attan Rize İl Özel İdaresi Genel Meclisi yetkilileri, Yeşil Yol güzergâhı üzerinde yapılan imalatların incelenmesine ait AR-GE ve Turizm ortak raporu hazırladı.  Hazırlanan raporda “Yeşil Yol güzergâhındaki...