03 / 05 / 2024

Çamlık 18 güncel fiyatlar

Çamlık 18 güncel fiyatlar

Çamlık 18 Evleri ödeme planı kapsamında daire bedelinin bir kısmı için peşin ödeme yapılıyor, kalan tutar ise teslim tarihine kadar vadelendiriliyor. Mika Çamlık 18 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Çamlık 18 fiyatları!

Mika İnşaat imzası ile hayata geçirilen Çamlık 18 Konutları 'nda yer alan dairelerin 2015 yılı Kasım ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Çamlık 18 fiyatları ne kadar?

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

Ünye, Trabzon, Sakarya ve Zonguldak fındık fiyatları tek tek açıkladı! Güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)  2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlar serbest piyasası da etkiledi. Peki güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? İşte 4 Eylül 2023 fındık fiyat listesi.

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

Fiat Egea Cross Wagon'a Ağustos zammı! Tam 18 bin TL birden yüskeldi! İşte Fiat Egea Cross Wagon güncel fiyat listesi 

Fiat Egea Cross Wagon'a Ağustos ayında zam geldi! Tam 18 bin TL birden yükselen Fiat Egea Cross Wagon'un Ağustos fiyat listesi merak ediliyor. İşte Fiat Egea Cross Wagon güncel fiyat listesi...

18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru fiyatlarındaki son durum haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar ? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru.

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

1 gram bile altını olan nefes bile almadan baksın! Altın fiyatları bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları....

Opel Mokka'nın Temmuz 2023 fiyatları resmen ağızları açık bıraktı! İşte Opel Mokka güncel fiyat listesi!

Opel Mokka'nın Temmuz 2023 fiyatları resmen ağızları açık bıraktı... İşte Opel Mokka güncel fiyat listesi... Hemen bu son dakika rakamlarına bakın...

TMO güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Zonguldak fındık fiyatları açıklandı! İl İl fındık fiyatları 

TMO güncel fındık fiyatları açıklandı. İl il açıklanan fındık fiyatları merak ediliyor. Peki Trabzon, Ordu, Zonguldak, Samsun fındık fiyatları ne kadar oldu? İşte il il güncel fındık fiyat listesi...

Çamlık 18 güncel fiyatlar Haberi

Çamlık 18 güncel fiyatlar

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde inşa edilen Çamlık 18 Konutları 'nda 2 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks daire tiplerine yer veriliyor.


Mika Çamlık 18 iletişim için  0212 352 90 87 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakika, FSM Köprüsü’ne 13 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Mika İnşaat imzası taşıyan Çekmeköy Çamlık 18 Evleri Şile otoyoluna yakın konumda hayata geçiriliyor. Proje 18 katlı tek blok halinde yükseliyor.


Çamlık 18 Çekmeköy projesi cephe ve pencere, ısı izolasyonlu ses yalıtımı, artema marka armatürler, uydu sistemi ve diafon sistemi gibi özelliklere sahip.


Dairelerin 2015 yılı Kasım ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Çamlık 18 Rezidans 'ta yer alan konutların fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Mika Çamlık 18 Evleri nerede?
Bahar Sokak No: 10 Çamlık Mah....