02 / 05 / 2024

Çamlık Tünelinde kazı çalışmalarının yüzde 71i tamamlandı

Çamlık Tünelinde kazı çalışmalarının yüzde 71i tamamlandı

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Projesi’ndeki 2 tünelden biri olan Çamlık Tüneli’nde ışık göründü. Tüneldeki kazı çalışmalarının yüzde 71 ‘i de tamamlandı.

Narlıdere Metrosu'nun tünel kazıları tamamlanıyor!

Bornova-Narlıdere arasında inşa edilen metro inşaatının tünel kazıları büyük ölçüde tamamlandı. Çalışmalarda tünel uzunluğu 10 bin 746 metreye ulaştı. 

Hazine arayıcısı Bekir Tatlı tünel kazısı için devlet desteği bekliyor!

Mersin'de hazine arayıcısı Bekir Tatlı tarafından ulaşılan ve içerisinde 2 bin 300 yıllık büyük bir imparator hazinesi bulunduğuna inanılan mezar odası ve tüneldeki kazıların devamı için devlet desteği bekleniyor...

Altındağ Çamlık Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Çamlık Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

İzmir'in en uzun tünelinde kazı başladı!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca'yı Otogar'a bağlayacak projede kritik rolü olan 'kentin en uzun karayolu tüneli'ni kazmaya başladı.

Ünye Çamlık projesinin ihalesi ay sonunda!

Çamlık Projesi’nde Haziran ayı sonunda ihaleye çıkılacağının müjdesini verenOrdu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “İnşallah Çamlık, bütün Ünyeli hemşehrilerimizin dinlenme mekânı olacak. Ünye’nin sembol yerlerinden biri olacak” diye konuştu.

Çamlık Koru Park projesi Erbaa'nın ana yapılarından biri olacak!

Hüseyin Yıldırım, “Çamlık mesire alanına inşa edilecek olan Erbaa Koru Park Projesi, yapımına Gazi Bulvarımızdan başladığımız meydan ve çarşı merkezi sağlıklaştırması ile birlikte 2016 yılında hayata geçireceğimiz önemli bir proje." dedi.

Çamlık Tüneli’nde kazı çalışmalarının yüzde 71'i tamamlandı!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Projesi’ndeki 2 tünelden biri olan Çamlık Tüneli’nde ışık göründü. Tüneldeki kazı çalışmalarının yüzde 71 ‘i de tamamlandı.

Çamlık Tüneli'nde ışık göründü!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Projesi'ndeki 2 tünelden biri olan Çamlık Tüneli'nde ışık göründü. Tüneldeki kazı çalışmalarının yüzde 71 'i de tamamlandı.

Kurtköy Çamlık'ta 320 milyonluk proje!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı, Kurtköy’ün Çamlık bölgesinde 320 milyon lira değere sahip yeni bir projeyi satışa çıkardı. Kurtköy’de değişen ihtiyaçlara göre geniş metrekareli planlanan projede, dairelerin net-brüt farkına da farklı bir boyut getiriliyor.

Antalya Küçük Aksu Barajı’nın derivasyon tünel kazısı tamam!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Küçük Aksu Barajı’nda incelemelerde bulundu. Özgür, Küçük Aksu Barajı’nın derivasyon tünel kazısı tamamlandığını söyledi.

Çamlık Tüneli'nde çalışmalar başladı!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Projesi'ndeki 2 tünelden biri olan T3 Çamlık Tüneli'nde beton kaplama işlemlerine geçildi.

Kartal-Kaynarca metro tünelinin kazı çalışmaları tamamlandı!

2012’de hizmete giren Kadıköy-Kartal hattının devamı olan Kartal-Kaynarca metro tünelinin kazı çalışmalarında sona yaklaşıldı. İBB Başkanı Kadir Topbaş, metro inşaatında incelemelerde bulundu..

Çamlık Tünelinde kazı çalışmalarının yüzde 71i tamamlandı Haberi

Çamlık Tünelinde kazı çalışmalarının yüzde 71i tamamlandı

3.Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin Asya Yakası’ndaki iki tünelinden biri olan Çamlık Tüneli’nde kilometre taşı niteliğinde aşama kaydedildi. Her bir tüpte 6 aşamada devam eden tünel inşaatında tek tüpte tünelin iki ucu birleştirilirken, gelinen aşamanın inşaat hızını da arttıracağı belirtildi. Çalışmaları anlatan yetkili, “Tünelin kesit alanının büyük olması ve aynı zamanda jeolojik yapısının zayıf dayanımlı olması nedeniyle ilerlemeler pilot tünel uygulamasıyla gerçekleştiriliyor. Hassas bir kazı bölgemiz var ama çalışmalarımızı en hızlı şekilde sürdürdük.  Kuzey tüpte karşıdan karşıya geçmeye başardık. 6 aşamalı kazıdan kuzey tüpte Vinci kademesi böylece sona ermiş oldu. Ayrıca eş zamanlı sürdürülen kazı çalışmaları yüzde 71 seviyesinde tamamlandı. Buna ilave olarak Çamlık tüneli iç kaplaması devam ediyor. İç kaplama çalışmalarının da yüzde 8’inde çalışmalarımız bitti.”...