07 / 05 / 2024

Çamsan Entegre Ağaç Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı

Çamsan Entegre Ağaç Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı

Şükrü Bodur, son 3 yılda 120 milyon euroluk yatırım yaptıklarını belirterek, bu ay sonuna kadar üretim kapasitesini yüzde 100 artıracaklarını, ihracatı da en az üç kat artıracaklarını söyledi.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs müjdesi! KARDEMİR'e 600 işçi alınacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs mesajında, Türkiye'nin ilk entegre ağır sanayi kuruluşu KARDEMİR'e 600 işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi. 

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Akiş GYO 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alanda bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı.

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metrosu'nun açılış tarihi belli oldu!

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! İstanbul'un şehir havalimanı Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nı İstanbul'daki metro hattına entegre edecek edilecek olan Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Raylı Sistem Metro Hattı'nın açılacağı tarih belli oldu. 

Doğa alanlarında 'bungalov' yapımı yasaklandı!

Nitelikli doğal koruma alanlarına hem bungalov hem entegre tesis yasağı getiriliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Van’dan Denizli’ye, Karadeniz yaylalarından Toroslar’a uzanan 262 bin hektarlık 247 nitelikli doğal koruma alanında artık bungalov yapımı yasaklandı.

Kanal İstanbul'a 500 binlik şehir kurulacak!

Türkiye’nin ilk Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı hazırlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, hazırlanan projeyi‘Şehircilik tarihinde çığır açacak proje’ olarak gördüklerini söyleyen, Kanal İstanbul’a da entegre edileceğini kaydetti.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

10 soruda Esenler-Davutpaşa Nostaljik Tramvay Hattı!

Esenler-Davutpaşa Nostaljik Tramvay Hattı nereden geçecek? Esenler-Davutpaşa Nostaljik Tramvay Hattı hangi hatlarla entegre olacak? Hattın uzunluğu kaç kilometre? İşte tüm detaylarıyla 10 soruda Esenler-Davutpaşa Nostaljik Tramvay Hattı...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metrosu gelecek yıl açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada "Gelecek yıl mart ayında Gayrettepe'yi, haziran ayında da Halkalı'dan yeni havalimanına metro sistemlerini diğer ulaşım hizmetleriyle entegre bir şekilde hizmete almayı hedefliyoruz" dedi

Çamsan Entegre Ağaç Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

Çamsan Entegre Ağaç Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı

Yeniden yapılanma ve ek yatırım çalışmalarını tamamlayan Çamsan Entegre Ağaç Sanayi, tam kapasite üretime hazırlanıyor. Türkiye'nin en büyük 500 kuruluşu arasında yer alan firma, üretim kapasitesini de yüzde 100 artıracak. 

Yatırım çalışmaları ve hedefleri ile ilgili olarak DÜNYA'ya bilgi veren Çamsan Entegre Ağaç Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, haziran ayının sonuna kadar tam kapasite üretime geçmeyi planladıklarını söyledi. 

Çamsan'm MDF, MDF-Lam, Emprenye, Laminat Parke ve Kimya Üretim Tesisleri ile entegre bir tesis olduğuna dikkat çeken Bodur, son 3 yılda yaptıkları yatırımın 120 milyon euroya ulaştığını söyledi. Çamsan'm bugüne kadar yaptığı yatırımlar ve ürettiği ürünleri ile sektöründe önemli bir görev üstlendiğini ve marka haline geldiğini de ifade eden Bodur şunları söyledi: "2014 yılı son çeyreğinde başladığımız 80 milyon euro tutarındaki...