03 / 05 / 2024

Can Alisbah biyografi

Can Alisbah biyografi

RE/MAX'e bağlı şirkeler arasında yer alan RE./MAX Lot'un sahiplerinden Can Alisbah kimdir? Gayrimekul Değerleme Uzmanı Can Alisbah bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Can Alisbah..

Can Alisbah: Maketten ev satışında yeni dönem başlıyor!

Ankara'nın en yüksek ciro yapan emlak ofisi ve proje satışı konusunda uzmanlaşmış RE/MAX Lot Brokeri Can Alisbah, artık risklerin ortadan kalktığı maket projelerin de tüketiciler için güvenli bir yatırım haline geldiğini söylüyor.

Maketten ev alırken dikkat!

Yeni projelerden ev almak isteyen tüketiciler, maketten konut seçiyor. Türkiye'nin lider gayrimenkul firmalarından Remax Lot Brokerı Can Alisbah maket projelerin de tüketiciler için güvenli bir yatırım olduğunu açıkladı.

Arsa ya da arazi almadan önce dikkat edilmesi gerekenler!

Yatırımcılara tavsiyelerde bulunan RE/MAX Lot Gayrimenkul Danışmanı Can Alisbah, arsa ya da arazi alınmadan önce dikkat edilmesi gerekenler konusunda püf noktalara değindi.

Can Alisbah kimdir?

RE/MAX'e bağlı şirkeler arasında yer alan RE./MAX Lot'un sahiplerinden Can Alisbah kimdir? Gayrimekul Değerleme Uzmanı Can Alisbah bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Can Alisbah..

Remax 3'üncü Çeyrek Anadolu Kupasını kazandı!

RE/MAX'e bağlı şirkeler arasında ciro birinciliğine yükselerek 2014 3'uncü Çeyrek Anadolu Kupasını kazanan RE./MAX Lot'un sahiplerinden Can Alisbah, hedeflerinin Ankara'da RE/MAX markasıyla özdeşleşmek olduğunu söyledi...

Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi, Erhan Can Bingöl tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Pendik, Doğu Mahallesi, Dr. Orhan Maltepe Caddesi'nde kuruldu.

Erol Küçüker: Asansörlerin yüzde 90'ı can güvenliği riski taşıyor!

Aydın Makine Mühendisleri Odası'nın hazırladığı rapor tüyler ürpertti. Raporda kentteki asansörlerin yüzde 90'ının can güvenliği için risk taşıdığı saptanırken asansörlerin bakımına yöneticiler de duyarsız kaldı

Sibel Can Beykoz Konakları'ndaki evini tekrar dekore ettiriyor!

Sibel Can, Beykoz Konakları'ndaki evinin dekorasyonu nedeni ile mahkemelik olan iki firmaya kızdı. Şimdi 1.200 metrekarelik ev başka bir firma tarafından yeniden dekore ediliyor.

Sibel Can'ın villası dekorasyon yüzünden davalık oldu!

Sibel Can' ın villasını dekore ettirdiğini söylediği şirkete haksız rekabet davası açan mimar Serpil Cerrahoğlu, Yargıtay' ın itirazına rağmen 10 bin lira tazminata hak kazandı...

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu!

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu. Sibel Can’ın Beykoz Konakları’ndaki villasında dekorasyon yapan Serpil Cerrahoğlu, bir ropörtajda dekorasyonu kendilerinin yaptığını söyleyen Darcan&Darcan şirketine dava açtı.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

Can Kaya kimdir?

Mimar Can Kaya kimdir? Mimar Can Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Can Kaya, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Kaya..

Can Ali Akkuş kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş kimdir? Can Ali Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş'un biyografisi...

Can Alisbah biyografi Haberi

Can Alisbah biyografi

Can Alisbah kimdir?

Can Alisbah, RE/MAX'e bağlı şirkeler arasında ciro birinciliğine yükselerek 2014 3'uncü Çeyrek Anadolu Kupasını kazanan RE./MAX Lot'un sahiplerindendir. Peki, Can Alisbah kimdir?


Can Alisbah özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;

"1978 Ankara doğumluyum. 15 yıllık iş hayatımın tamamını gayrimenkul sektöründe geçirdim. İktisat Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldum. 


Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme Bölümünde yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. 2003 yılında Emlakçılık Sertifikası, 2012 yılında SPK Gayrimenkul Değerleme Lisansımı aldım. 


2014 yılında; 1 yıl içerisinde Remax'in Ankara'da en yüksek ciro yapan ofisi olma hedefi ile Remax ailesine katıldım. Uzmanlığım arsa ve ticari gayrimenkullerin değerleme ve pazarlaması. 


Tecrübe ve eğitimlerimi tüm müşterilerim ve Remax ailesiyle paylaşmaya hazırım."


İletişim bilgileri;

RE/MAX Lot (Çankaya - Alacaatlı)

Numara: 0312 242 0 888  

Fax: 0312 242 0 999

Adres: Alacaatlı Cad. 18/B3 Çayyolu 

Yenimahalle / Ankara