14 / 05 / 2024

Can Ekşioğlunun Eğitimi

Can Ekşioğlunun Eğitimi

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, firmasını 2012'de kurmadan önce 2001'den itibaren Timsan A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Peki Can Ekşioğlu kimdir? İşte detaylar...

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

EKŞ Ekşioğlu'ndan Kepez'e 2 yeni proje geliyor!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya/ Kepez'de 2 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor.  EKŞ Ekşioğlu Masa Dağı bölgesinde iki farklı projeye başladı. 

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

Ekşioğulları İnşaat'ın Üsküdar binası icradan satılık! 70 milyon TL'ye!

Üsküdar Altunizade’de bulunan ve özel bir eğitim kurumunun kiracı olduğu 9 katlı bina icradan satışa konuldu. Ekşioğulları İnşaat Endüstri Tic. A.Ş.’nin borcu nedeni ile satışa çıkarılan binanın değeri 70 milyon lira olarak belirlendi.

Yığın Malzeme Taşıma ve Depolama Forumu için Foundations eğitimi başlıyor!

Sanayi sektörünün can damarı olan yığın malzeme taşımacılığı ve depolama teknolojisi hakkında maliyet düşürücü tedbirler ve en son yenilikler, Yığın Malzeme Taşıma ve Depolama Forumu kapsamında 2-3 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Foundations eğitimi ile

Can Ekşioğlu, Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Altınok Öz, Can Ekşioğlu ve beraberindeki heyete Kartal’da yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.

Can Ekşioğlu: Sistemin işlemesi için Emlak Yasası bir an önce çıkmalı!

Emlak Komisyonculuğu Yasası’nın çıkmasını umutla beklediklerini söyleyen ERA Gayrimenkul Başkanı Can Ekşioğlu, kentsel dönüşüm uzmanları yetiştirdiklerini ve dönüşüm bölgelerindeki hane halklarını bilgilendirdiklerini anlattı.

Can Ekşioğlu: Emlak Yasası’nı umutla bekliyoruz!

Geleneksel ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinin bu yılki konuşmacıları arasında yer alan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; hem gayrimenkul danışmalık sektörünü anlattı, hem de kişisel, samimi düşünce ve deneyimlerini paylaştı.

Can Ekşioğlu, SHARE Türkiye’de!

Kişisel gelişim ve networking sohbetlerine ERA Türkiye damgasını vuracak. ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde hikayesini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatacak olan Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşac

Ekşioğlu Kuzenler İnş.'in acı günü: Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti!

Rize- İkizdere Dereköf eşrafından Dursun Ağa Torunu, Hacı Hasan ve Halime Ekşioğlu'nun oğlu, Zehra Ekşioğlu'nın eşi Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti.

Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Gerçekleştirdiği projeler ile 1000'e yakın ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. Şirket sektörün güçlü markalarından biri olarak gösteriliyor.

Ekşioğlu Arıcan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Arıcan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Furkan Ekşioğlu tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Çay Sokak'ta kuruldu.

Can Ekşioğlu: İkinci el konuta ilgi artıyor!

Gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Broker'larını bir araya getirdiği KKTC'de ilk yurtdışı ofisini açtı. ERA Türkiye Başkanı Can Ekşioğlu, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Can Ekşioğlunun Eğitimi Haberi

Can Ekşioğlunun Eğitimi

Can Ekşioğlu kimdir? 


Can Ekşioğlu, üniversiteyi Amerika’da Babson College’de ‘Girişimcilik’ bölümünü bitirdikten sonra Columbia University’de ‘Dış İlişkiler ve Uluslararası İşletme’ üzerine master yaptı.


1996-1999 yılları arasında, National Bank of New York’da farklı departmanlarda görev alma fırsatı yakaladı.


2001 yılında Türkiye’ye dönerek, inşaat yapım, elektrik ve mekanik tesisatı üzerine hizmet veren Timsan A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başladı.


2012 yılında ise uzun araştırma ve görüşmeler sonucunda gayrimenkul danışmanlığı alanında dünya çapında öncü bir marka olan ERA’yı Türkiye pazarına kazandırarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam ediyor.


Can Ekşioğlu ve ERA Türkiye iletişim bilgileri!


ERA Türkiye


Adres: Eski Büyükdere Cad.No:14 Park Plaza Kat: 20 Maslak Istanbul - Türkiye 

Tel: +90 212 345 05 16 - 17 

Fax: +90 212 345 05 18 - 19 

E-mail: [email protected]

Web: