14 / 05 / 2024

Can Ekşioğlunun iş deneyimi

Can Ekşioğlunun iş deneyimi

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, firmasını 2012'de kurmadan önce 2001'den itibaren Timsan A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Peki Can Ekşioğlu kimdir? İşte detaylar...

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Ensar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ensar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ensar Ekşi tarafından kuruldu.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 525 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Ekşi ve Kenan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Ekşi ve Harun Emirhan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sait Ekşioğlu, Esra Ekşioğlu, Yasemin Ekşi Ve Yunus Emre Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Timya İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Timya İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Eyüp Ekşi ortaklığında kuruldu.

Can Ekşioğlunun iş deneyimi Haberi

Can Ekşioğlunun iş deneyimi

Can Ekşioğlu kimdir? 


Can Ekşioğlu, üniversiteyi Amerika’da Babson College’de ‘Girişimcilik’ bölümünü bitirdikten sonra Columbia University’de ‘Dış İlişkiler ve Uluslararası İşletme’ üzerine master yaptı.


1996-1999 yılları arasında, National Bank of New York’da farklı departmanlarda görev alma fırsatı yakaladı.


2001 yılında Türkiye’ye dönerek, inşaat yapım, elektrik ve mekanik tesisatı üzerine hizmet veren Timsan A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başladı.


2012 yılında ise uzun araştırma ve görüşmeler sonucunda gayrimenkul danışmanlığı alanında dünya çapında öncü bir marka olan ERA’yı Türkiye pazarına kazandırarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam ediyor.


Can Ekşioğlu ve ERA Türkiye iletişim bilgileri!


ERA Türkiye


Adres: Eski Büyükdere Cad.No:14 Park Plaza Kat: 20 Maslak Istanbul - Türkiye 

Tel: +90 212 345 05 16 - 17 

Fax: +90 212 345 05 18 - 19 

E-mail: [email protected]

Web: