24 / 07 / 2024

Can Elmas projeleri

Can Elmas projeleri

Mimar Can Elmas kimdir? Can Elmas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Can Elmas, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Can Elmas....

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

Can Şimşek: Bursa Atatürk Stadyumu projesi korunsun!

MİMARLAR Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, belediyenin geçmişte bazı projeleri sonradan değiştirdiği için Atatürk stadyumu ve meydanı projesinin de değişebileceğini ve bunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Can Ekşioğlu, Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Altınok Öz, Can Ekşioğlu ve beraberindeki heyete Kartal’da yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.

Tarsus'a 3 yıl içinde 30 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 3 yıl içinde 300 milyon TL'lik yatırım yapmayı ve yaptırmayı planladıklarını söyledi. Şevket Can, yapacakları projeleri anlattı ve fikir alışverişinde bulundu.

Altan Elmas: En iyi arsalarımı kriz dönemlerinde aldım!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, piyasanın yavaşlamasını değerlerlendirerek "İnsanların beklemeye geçtiği anda iş yapmayı hep fırsat olarak gördüm.Ben şimdiye kadar en iyi projeleri, en iyi arsaları kriz dönemlerinde aldım" dedi.

Altan Elmas: Konut projelerimiz dünya standartlarında!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, Güneşli'deki Mirage Rezidans ve Sultanbeyli'deki İlkbahar projelerinin inşaatının devam ettiğini belirterek, "Türkiye'deki markalı konut projeleri dünya standartlarında" diye konuştu.

Can Elmas kimdir?

Mimar Can Elmas kimdir? Can Elmas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Can Elmas, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Can Elmas....

Şevket Can Tarsus'un 2015 projelerini anlattı!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2015 yılında yapacağı bazı projeleri anlattı. Başkan Şevket Can, 2015 yılında Tarsus'a ayrı bir güzellik katacaklarını söyledi.

Çağla Akyürek Elmas kimdir?

Mimar Çağla Akyürek Elmas kimdir? Mimar Çağla Akyürek Elmas, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Çağla Akyürek Elmas, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Erdoğan Elmas kimdir?

Mimar Erdoğan Elmas kimdir? Mimar Erdoğan Elmas, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Erdoğan Elmas, hangi ödüllerin sahibi oldu? İşte Mimar Erdoğan Elmas ve projeleri...

Can Elgiz kim?

Giz plazaların inşaatını yapan Giz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar ve koleksiyoner Can Elgiz kimdir? Can Elgiz, Giz İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Can Reşit Özçiçek kim?

Propa İnşaat’ın genel müdürü Can Reşit Özçiçek kimdir?Can Reşit Özçiçek inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Can Reşit Özçiçek Propa İnşaat ile bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Altan Elmas: Kentsel dönüşümün zorluğunu parçalı mülkiyet oluşturuyor!

Binalardaki ve arsalardaki parçalı mülkiyet yapısının 'kentsel dönüşümün' önündeki en büyük engel olduğunu ifade eden Sur Yapı'nın patronu Altan Elmas, "1 kişi bin kişiyi esir alıyor. İnsanların canının tehlikede olduğu bir apartmanda bir kişinin rızası a

Can Elmas projeleri Haberi

Can Elmas projeleri

Can Elmas kimdir?

Can Elmas Ankara’da doğdu.  Annesi ve babasının da mimar olmaları nedeniyle küçük yaşlarda mesleğine başladı. Ankara Tefvik Fikret Lisesi’nden mezun olduktan sonra  AFS Bursu ile North Carolina,  ABD’de 1 yıl kaldı.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nden bölüm 2.nciliği ile mezun oldu. Mezuniyet sonrası Roma, İtalya’da Losco Pellegrini ve Dardi Mimarlık Ofislerinde çalıştı. Fullbright Bursu’nu kazanarak  ABD’de  Enerji Korunumlu Konut Tasarımı konusunda Yüksek Lisans çalışmasını yapmak üzere University of Oregon’ a gitti ve mezun olup Portland Oregon ABD’de Sera ve Yost Grube Hall Mimarlık Ofislerinde  çalıştı.

Amerika da bulunduğu sırada çeşitli zamanlarda Türkiye’ye gelerek babası Mimar Erdoğan Elmas ile birlikte çalıştı ve bu dönemde Ulusal Mimarlık Proje Ödülü alan Urfa Toplu Konut Projesini yaptı.

1993 te Sürdürülebilir Bir Çevreye Doğru  Mimari Tasarım Yarışması’nda...