27 / 07 / 2024

Can Könsül

Can Könsül

Secak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Könsül ve Sercan Kösnül ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Residence projelerinde nasıl farklılık yaratılıyor?

Gayrimenkul’de Liderler Zirvesi’nin 6’ncısı bugün gerçekleştirildi. Zirvede, Propa CEO’su Can Özçiçek ‘Residence Projelerinde Farklılık Nasıl Yaratılmalı?’ başlıklı bir konuşma yaptı.

Balıkesir'e Hasan Can Kültür Merkezi geliyor!

Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından Hasan Can Kültür Merkezi'nin temelinin bu yıl atılacağını müjdeledi.

Secak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Secak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Könsül ve Sercan Kösnül ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Kızılırmak can çekişiyor!

Türkiye'nin en uzun nehri Kızılırmak’ın su seviyesi, son yıllarda yaşanan kuraklığın etkisiyle büyük oranda düştü. Suyun azalması Kızılırmak Deltası’ndaki tarımı ve canlı hayatını tehdit ediyor.

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Ergön tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Halef Keklik: Ağrı İmar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer!

Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Ağrı'nın imar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer olduğunu belirterek "biz bu halkın taleplerine cevap verme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Devren kiralık nasıl oluyor?

Kiracının yasal hakları arasında, kiraladığı taşınmaz malı tekrar kiraya vermek yer alıyor. "Devren kiralık" olarak ifade edilen bu anlaşma nasıl yapılıyor? Devren kiralık nasıl oluyor?

Can Köseoğlu, Döner Stop markası ile yurt dışına açılacak!

Şevket Sabancı’nın torunu Can Köseoğlu, aliden bağımsız ilk girişimi Döner Stop ile büyüme kararı aldı. Bundan sonraki dönemde bütün enerjisini Döner Stop’a vereceğini dile getiren Can Köseoğlu, ailesinin de büyük destek verdiğini söyledi...

Adrasan'da 120 hektar kızılçam ormanı yandı!

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı turizm bölgesi Adrasan'da hafta sonu piknik yapılan ormanlık alandan başlayarak hızla yayılan, sahildeki turizm tesislerini ve 120 hektar kızılçam ormanını yakan alevlerden geriye kalanlar, havadan görüntülendi...

Emlakçılık nasıl yapılmalı?

Bir ücret karşılığında, gayrimenkule ilişkin sözleşmelerin yapılması konusunda taraflar arasında aracılık eden kişiye emlakçı deniyor. Son yıllarda en popüler mesleklerden biri olan emlakçılık nasıl yapılmalı?

Selimoğlu Group, Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Havva Kızılırmak PR’a bir yeni müşteri daha... İstanbul Anadolu Yakası’nın köklü markası Selimoğlu Group’un tercihi Havva Kızılırmak İletişim Ajansı oldu.Selimoğlu Group, Havva Kızılırmak PR ile anlaştı.

Can Könsül Haberi

Can Könsül

Secak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Könsül ve Sercan Kösnül ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Secak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...