10 / 05 / 2024

Can Süleyman Gür

Can Süleyman Gür

Rooftop Archıtecture Mimarlık İnşaat Turizm Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te, Can Süleyman Gür Müdürlüğü'nde kuruldu.

Deprem profesörü Naci Görür o ilimiz için kritik uyarıda bulundu!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter hesabından yeni bir uyarı yayımladı. Kahramanmaraş'ta 7.5 deprem üreten Sürgü fayının kırıldığını söyleyen Görür, dikkatleri Sorgun fayın çekerek önemli açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür'den peş peşe deprem açıklaması: İstanbul'da can kaybı yaratacak bina sayısı 90 bin! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depreminde can kaybı yaratacak bina sayısının 90 bin olduğunu açıklayarak, çözüm önerilerini sıraladı.  

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul 16 Mayıs'ta görücüye çıkıyor! 

“Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi OTOAVM”si sloganı ile tanıtılan Autogross İstanbul 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkıyor.

Ünlü ekran yüzü Erhan Çelik fuarda zabıtayı karşısında görünce şaşkına döndü

Uluslararası Makine Fuarı'nda zabıtaların teftiş girişimi ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Fuarın organizatörlerinden eski televizyon haber spikeri Erhan Çelik ile zabıtalar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Gürültü yapan komşuya dava açılabilir mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Feride Hilal İmal bugünkü köşe yazısında gürültü yapan komşulara karşı yapılabilecek işlemleri kaleme aldı.

Gürültü yapan komşuya ceza kesilir mi?

Takvim Gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında gürültücü komşuya ceza kesilir mi konusunu kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Serhan Tınastepe: AVM’lerle kira konusunda sürekli görüşmeler halindeyiz!

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe yaptığı açıklamada, "AVM’lerle kira konusunda sürekli görüşmeler halindeyiz" dedi.

Las Vegas'taki 18 milyon dolarlık sığınak görüntülendi!

YouTube'da What's Inside kanalı ile fenomen baba oğul sıra dışı bir sığınağı görüntüledi. Buldukları her nesnenin içini göstererek milyonlarca takipçi edinen fenomenler, bu kez 18 milyon dolarlık sığınağın içini dolaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

IMF: Koronavirüs benzeri görülmemiş bir ekonomik krize neden oldu!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının tüm dünyada '2008 küresel mali krizinden çok daha kötü ve benzeri görülmemiş' ekonomik krize yol açtığını söyledi.

Süleyman Çetinsaya: Gayrimenkul sektörü olarak 2023 hedeflerine yaklaşıyoruz!

Artaş İnşaat patronu Süleyman Çetinsaya, “Sektör olarak 2023 hedeflerine her geçen gün daha da yaklaşıyoruz” dedi...

Türker Proje'nin Kartal'daki arazisinin imar süreci mecliste görüşüldü!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin Kartal'daki arazisinin imar planı süreci bugünkü İBB Meclis toplantısında görüşüldü.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Millet Bahçesi olacak' dediği Mersin'deki Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. 

Can Süleyman Gür Haberi

Can Süleyman Gür

Rooftop Archıtecture Mimarlık İnşaat Turizm Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Süleyman Gür Müdürlüğü'nde kuruldu.


Rooftop Archıtecture Mimarlık İnşaat Turizm Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a)-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak mimari, şehircilik, restorasyon, iç mimari, dekorasyon, altyapı inşaat mühendisliği, harita mühendisliği, elektrik mühendisliği, makina mühendisliği, projeler yapmak, yaptırmak, kontrol etmek, proje yarışmalarına, proje ihalelerine, yurt içinde ve yurt dışında katılmak, bu işleri taahhüt etmek. b)-Şirket amacına uygun olarak yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işleri ile birlikte kat karşılığı inşaat yapmaya arsa almaya satmaya arsa alıp üzerinde her türlü inşaat işleri yapmaya, inşaat malzemeleri ve nalburiye malzemeleri  kum, çakıl,...