11 / 10 / 2024

EVSİAD'dan kiralara şaşıran Süleyman Çetinsaya'ya çağrı: Avrupa Konutları Şişli'de kiracılara 5 bin TL'ye ev verilsin!

EVSİAD'dan kiralara şaşıran Süleyman Çetinsaya'ya çağrı: Avrupa Konutları Şişli'de kiracılara 5 bin TL'ye ev verilsin!

Geçtiğimiz günlerde "Kiralar çok fazla arttı" açıklamasında bulunan Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'ya mağdur ev sahiplerinden çağrı geldi. İşte ev sahiplerinin o çağrısı...




Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, geçtiğimiz günlerde şirket yönetimindeki oğulları Gökhan Çetinsaya, Serhan Çetinsaya, Oğuzhan Çetinsaya ve üst düzey yöneticileriyle beraber 6 proje ve yeni planları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Süleyman Çetinsaya, yaptığı bu açıklamasında konut kiraları ile ilgili de konuştu ve yüksek kiraların kendisini çok şaşırttığının, bir şirket sahibi olarak da bir vatandaş olarak da bu durumdan rahatsız olduğunun altını çizdi. 

Çetinsaya, bu konu ile ilgili "Kiralar çok fazla arttı. Bugün 1+1 konuta 40 bin TL, 2+1 konuta 50 bin, 4+1 konuta 100 bin TL kiralar görüyorum. Kiralar bu şekilde olmamalı. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını kutladığımız dönemde bunu hak etmediğimizi düşünüyorum ve tasvip etmiyorum. Kira bedellerini duyunca çok şaşırıyorum. Ne maaş alıyorsun ki 60-70 bin lira kira veriyorsun?" ifadelerini kullandı. 

Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya'nın bu açıklaması sosyal medyada gündem oldu ve kendisine Artaş Holding projelerindeki konut fiyatları ile ilgili tepkiler geldi. Çetinsaya'ya bir çağrı da eski Profilo AVM'nin arazisinde inşa edilen proje ile ilgili geldi. 

Mağdur ev sahiplerini temsil eden EVSİAD (Ev Sahipleri Dayanışması) Oluşumu tarafından, https://x.com/evsiad X sosyal medya hesabından Artaş Holding ve Süleyman Çetinsaya'ya bir çağrı yapıldı. 

Söz konusu paylaşımda "Artaş Holding ve Süleyman Çetinsaya'ya: Profilo AVM yerine yapılacak konut projesi ayda 5000TL'den uzun dönem kiralanmak üzere ihtiyaç sahibi kiracılara tahsis edilsin diyenleri görelim, etiketlerimiz birlikte 
#AvrupaKonutlarıŞişli
#ArtaşKiracıyaTahsisEt
" ifadeleri yer aldı.

EVSİAD dan kiralara şaşıran Süleyman Çetinsaya ya çağrı: Avrupa Konutları Şişli de kiracılara 5 bin TL ye ev verilsin!

Peki ev sahipleri Avrupa Konutları Şişli projesinden kiracılara ev verilmesi çağrısı ile ilgili neler söyledi? İşte o paylaşıma gelen yorumlar...

EVSİAD dan kiralara şaşıran Süleyman Çetinsaya ya çağrı: Avrupa Konutları Şişli de kiracılara 5 bin TL ye ev verilsin!

Merkez Bankası açıkladı! Doların yıl sonunda geleceği seviye resmen belli oldu! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Beklenen büyük Marmara depreminin bilinenleri ve bilinmeyenleri! Büyüklüğü 7.5'ten küçük mü, daha mı büyük? 

Herkes bekliyordu, en düşük memur maaşında yeni senaryo ortaya çıktı! İşte o rakamlar!


Geri Dön