18 / 05 / 2024

Can Web Hizmetleri İnşaat

Can Web Hizmetleri İnşaat

Can Web Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğancan Dil tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Soğanlık, Gümüşpınar Mahallesi, Sevindik Sokak'ta kuruldu.

Buraş Mühendislik Ve Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Buraş Mühendislik Ve Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Can tarafından kuruldu.

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Aydemir ve Kerim Aydemir ortaklığında kuruldu.

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ufuk Can Kalaycı tarafından kuruldu.

Property Hub Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Property Hub Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Can Dönmez ve Şule Canaydın ortaklığında kuruldu.

Time Destek Acil Yapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Time Destek Acil Yapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can, Melda Esmer ve Ümit Saldere ortaklığında kuruldu.

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Beyter, Engin Can ve Seher Selimoğlu ortaklığında kuruldu.

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğra Gönden, Murat Can Elmalı ve Colin Joseph T. Wilson tarafından kuruldu.

Netteam Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Netteam Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Nevim Gülay Can ve Şahap Gür Özütürk tarafından kuruldu. 

Martı Proje Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martı Proje Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Vedat Dörter ve Can Ömür tarafından kuruldu.

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Can Doğan tarafından kuruldu. 

Apart Prof Emlak Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Apart Prof Emlak Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Can Doğan tarafından kuruldu. 

Bozoğlan Yapı İnşaat Nakliye Liman Hizmetleri Petrol Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğlan Yapı İnşaat Nakliye Liman Hizmetleri Petrol Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Can Bozoğlan tarafından kuruldu. 

Can Web Hizmetleri İnşaat Haberi

Can Web Hizmetleri İnşaat

Can Web Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğancan Dil tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Soğanlık, Gümüşpınar Mahallesi, Sevindik Sokak'ta kuruldu. 


Can Web Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat İşleri, Müteahhitlik yapı malzemeleri ithalat ve ihracatı inşaat zemin kaplama satış ve uygulamaları otomotiv alım satım kiralama tarım ve hayvancılık işleri turizm yatırımları ve işletmeciliği gayrimenkul alım satım ve aracılık hizmeleri ile web tasarımı hizmetlerini gerçekleçtirmek amacıyla kurulmaktadır. 


Can Web Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres. Soğanlık, Gümüşpınar Mahallesi, Sevindik Sokak,...