02 / 05 / 2024

Can Yaman demet özdemir evi

Can Yaman demet özdemir evi

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın Etiler'deki aylık 15 bin lira verdikleri boğaz manzaralı evleri satışa çıkarıldı.

Kahramanmaraş depremi: Can kaybı 31 bini aştı!

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Arama kurtarma çalışmalarının 8. gününde can kaybı 31 bin 643'e yükseldi.

BM’den depremle ilgili ürkütücü tahmin: Can kayıpları açıklanan rakamların iki katına çıkabilir!

AFAD, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'daki can kaybının 29 bin 605 olduğunu açıkladı. BM yetkilisi Griffiths ise can kaybının açıklanan rakamların iki katına veya üzerine çıkabileceğini ileri sürdü.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Linet'in dillere destan evi Bay Yanlış dizisinin seti olacak!

Başarılı şarkıcı Linet'in Ataşehir'deki lüks havuzlu dairesi Özge Gürel ile Can Yaman'ın yeni dizisine ev sahipliği yapacak...

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın oturduğu ev satılıyor!

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın Etiler'deki aylık 15 bin lira verdikleri boğaz manzaralı evleri satışa çıkarıldı.

Adıyaman’da arazi kavgası 5 can aldı!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yaşayan Salih Albay, arazi paylaşımını beğenmeyince 5 kişiyi öldürdü. Tartıştığı babası, kardeşi, yengesi ve biri 2, diğeri de 3 yaşındaki iki yeğenini öldüren Albay intihara kalkıştı.

Adıyaman'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Ferhat Göçer Etiler’de 2 milyon dolara müstakil ev aldı!

Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayla gayrimenkul satın aldı.

Canpark İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canpark İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Can Yaman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Ümraniye, Armağan Evler Mahallesi, Harman Sokak'ta kuruldu.

Adıyaman'ın deprem risk analizi belirlendi!

Adıyaman'ın 'İstatistiksel Deprem Riski Analizi' yapılarak elde edilen veriler ilgili kurum ve kuruluşlar ile paylaşıldı. Deprem öldürmez, bina öldürür, yapılan binalar da sağlam olursa en az can ve mal kaybı yaşanır...

Demet Akalın kazancını gayrimenkule yatırıyor!

Bursa'da konser veren Demet Akalın kazancının büyük bir bölümünü gayrimenkule yatırdığını söyledi

TOKİ Adıyaman Kahta Alt Gelir Grubu başvuru için son 2 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Adıyaman Kahta 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 64 adet konut için başvuru dönemi için son 2 gün...

TOKİ Adıyaman Kahta'da başvurular için son 3 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Adıyaman Kahta 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 128 adet konut için başvuru dönemi için son 3 gün...

Can Yaman demet özdemir evi Haberi

Can Yaman demet özdemir evi

Can Yaman ve Demet Özdemir'in dizide başlayan aşkları gerçek hayata yansımıştı. Ünlü çift, Etiler Ulus'ta aynı evde yaşıyordu. Aylık 15 bin lira kira veren ve Boğaz manzaralı evde oturan çifte, ev sahibinden kötü haber geldi.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, ünlü çiftin oturduğu ev, ev sahibi tarafından satışa çıkarmış.Çift, evi almak istemiş ancak fiyatı duyunca vazgeçmişler. 5 milyon liraya satışa çıkan eve birçok kişi talip olmuş.Satış yakında gerçekleşirse Demet Özdemir ve Can Yaman, uzun süredir oturdukları evden çıkmak zorunda...