04 / 05 / 2024

Çanakcılar Seramik creavit

Çanakcılar Seramik creavit

Çanakcılar Şirketler Grubu’nun markaları arasında göz bebeği olan CREAVIT, 24-28 Nisan 2013 tarihlerinde Tüyap’ta düzenlenen 36.Yapı Fuarında 8. Salon 901 numaralı stantta yerini aldı.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Çimento, cam, seramik ihracatçılarından doğal gaz zammına tepki!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere sanayide yapılan doğal gaz zammına yönelik açıklama yaptı.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

UNICERA Fuarı kapılarını açtı!

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. TİM Başkanı İsmail Gülle, fuarın açılışında, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tanışlar İnşaat'tan Kozyatağı'na 2 yeni konut projesi!

Türkiye’nin ilk seramik fabrikalarından biri olan “Uşak Seramik Sanayii”nin de içinde yer aldığı “Tanışlar Grup”, konut piyasasında da önemli projeler hayata geçirmeye devam ediyor. 

Bozüyük Toprak Seramik Fabrikası 25.5 milyona satıldı!

Bozüyük’ün önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan Toprak Seramik Fabrikası 25 milyon 550 bin TL bedelle Vakıflar Bankası Türk Anonim ortaklığına satıldı...

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Unicera, bugün kapılarını açtı!

Seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera, bugün kapılarını açtı. 12 Mart’a kadar açık kalacak fuarda yeni koleksiyonlar ve inovatif ürünler tüketiciyle buluşacak.

Bartu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bartu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar’da Fatih Tölev tarafından kuruldu.

Seramik sektörünün 2023 hedefi 3,5 milyar dolar!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan, "Türk seramik sektörü olarak 2023 yılı ihracat hedefimizi 3,5 milyar dolar olarak belirledik" dedi.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen ‘XONE-Seramik Tasarım Yarışması' ve ‘XONE Seramik Tasarım Ödülleri’ ile günümüz ve geleceğin tasarımcıları ödüllendirildi.

Türkiye’nin en büyük seramik showroomu hizmete açıldı!

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü açtı.

Çanakkale Seramik Etoile ile şık ve romantik banyolar!

Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda geliştirdiği ürünlerle büyük ilgi gören Çanakkale Seramik, yeni serisi ‘Etoile’ ile bahar aylarının canlandırıcı ve pozitif etkisini banyolara taşıyor.

Çanakcılar Seramik creavit Haberi

Çanakcılar Seramik creavit

Çanakcılar Seramik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve genç girişimci iş adamı, Hakan ÇANAKCI: “Yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılımın, hem vizyon hem de inovasyon açısından önemli olduğunu düşünüyoruz ve bu nedenle yeniliklerimizi ilk defa fuar standlarımızda sergilemeyi tercih ediyoruz." dedi. Unicera ve ISH fuarının kendileri için olumlu ve hareketli geçtiğini belirten Hakan ÇANAKCI, Yapı Fuarından da geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da verimlilik ve hareket beklediklerini ifade etti.


Fuarda sergilenen yeni Creavit ürünleri şöyle; klasik ve modern tasarımlara sahip banyo mobilyaları, armatür serileri, fotoselli ve termostatik ürünler, nanoteknoloijk gömme rezervuar kumanda panelleri, vitrifiye takımlar, minimal lavabolar, asma klozetler, renkli lavabolar (siyah, kırmızı, mürdüm, altın), fotoselli...