05 / 05 / 2024

Çanakkale arsa dolandırılma

Çanakkale arsa dolandırılma

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde ikinci kez evlenmek isteyen Ali Güven, ölen eşinin arsasını satıp bu arsa satışıyla düğün yapmak istedi. Güven arsa satışından elde ettiği parayı evlilik yapmayı düşündüğü kadına kaptırdı. 

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Tapu dolandırıcısı TOKİ arsa çekilişinde vatandaşları 430 bin TL dolandırdı! 

Eskişehir'de bir dolandırıcı TOKİ arsa çekilişine katılan vatandaşları tapu verme vaadiyle 400 bin TL dolandırdı.

Gayrimenkul dolandırıcılarının oyunlarını bozacak yöntemler deşifre oldu! Gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler!

Ev, arsa, arazi gibi taşınmazların alım satımı konusunda dolandırıcılık haberleri her geçen gün artıyor. Çeşitli oyunlarla vatandaşları mağdur eden dolandırıcılara karşı dikkat edilmesi gereken yöntemler belli oldu. İşte gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler...

‘Kelepir arsa’ umuduyla dolandırılan Teknik Direktör Uygun’a yönelik şok iddia! ‘Mafya aracılığıyla konutlarımı aldı!’

Teknik direktör Bülent Uygun ile arkadaşlarını "kelepir arsa" vaadiyle dolandırıp milyonlarca TL’lik vurgun yaparak kayıplara karışan Ulaş Birihan'ın yargılandığı davada eşi Derya Birihan ifade verdi. Birihan, “Uygun’a evimizi devrettim. Fakat, kapıma mafya gönderdi” dedi.

Arsa alacaklara son dakika uyarısı: Arsayı görmeden kapora vermeyin! Dolandırıcılığa dikkat! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından arsa fiyatlarında artış yaşandı. Son zamanlarda telebin arttığı arsalarda, dolandırıcılık olayları da katlandı. İşte ayrıntılar...

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

Metaverse'de arsa alırken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli?

STANDBY ME Ajans Başkanı ve Metaverse Derneği Kurucu Üyesi Yurdakul, metaverse de arsa satış işlemlerinde yapılan dolandırıcılık olaylarına yönelik uyarıda bulundu.

Ankara'da arsa dolandırıcılığı operasyonunda 106 gözaltı!

Ankara'da 2 yıldır devam eden arsa kamu arazilerinin satışını yapma vaadiyle dolandırıcılık yapan suç örgütüne karşı yapılan operasyonda 106 kişi gözaltına alındı.

İnternetten konteyner ev almak isterken dolandırıldı! 

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir mobilya üreticisi, internet üzerinden konteyner ev almak isterken dolandırılarak 12 bin TL kaybetti. 

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

Malatya'da 500 kişi ev alma vaadiyle dolandırıldı!

Malatya'da bir inşaat firması tarafından dolandırıldıklarını iddia eden vatandaşlar, avukatlarıyla birlikte adliyeye gitti ve suç duyurusunda bulundu.

Ahmet Şen: Arsa yatırımından uzak kalmayın!

Risk olasılığı düşük yatırım aracı olan arsa yatırımının öneminden bahseden Mera Gayrimenkul'ün Kurucusu Ahmet Şen, ''Neresi olursa olsun arsa yatırımdan uzak kalmayın'' dedi.

Çanakkale arsa dolandırılma Haberi

Çanakkale arsa dolandırılma

Bayramiç ilçesine bağlı Menderes Mahallesi'nde bir hayırseverin evinde kira ödemeden yaşayan Ali Güven isimli vatandaşın eşi Münire Güven, 4 yıl önce hayatını kaybetmişti. Sabah'ta yer alan habere göre; Güven'e eşi tarafından arazi miras kalmıştı.

İkinci kez evlenmek isteyen Ali Güven, Gülay Ş. isimli kadınla tanıştırıldı. Evlenmek istediği kadın ise evlilik için altın talep etmişti. Güven,  Gülay Ş'nin istediği altınları eşinden kendisine kalan miras kalan arsayı satarak aldı. Sonrasında Ali Güven, altınlarla birlikte bir miktar parayı da evleneceği Gülay Ş.'ye nikah hazırlığı yapması için verdi.

SIRRA KADEM BASTI 

Altın ve parayı alan Ş., özel eşyalarını alma bahanesiyle Ali Güven ile Selçuk ilçesine gitti. Gülay Evinin yakınına geldiğinde de Güven'e "Sen burada bekle, ben eşyalarımı alıp geleceğim" dedi. Ali Güven saatlerce beklemesine rağmen,...