18 / 05 / 2024

çanakkale Aydoğan Paradise City

çanakkale Aydoğan Paradise City

Çanakkale Aydoğan Paradise City 'de fiyatlar 375 bin liradan başlıyor. Nisan 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Çanakkale Çan'daki dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Çanakkale'nin Çan ilçesindeki riskli yapılara ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanmasına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Çanakkale'deki iki asırlık cami restore edilecek!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Kumarlar köyünde yer alan ve yaklaşık 2 asır önce inşa edilen cami restore edilecek.

Çanakkale Çan'a OSB müjdesi!

ÇANAKKALE'nin Çan ilçe Belediye Başkanı Bülent Öz, ilçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması hakkında hazırladığı dilekçeyi, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a sundu.

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Çanakkale Çan'da acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale'de Çan İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak...

Çanakkale Çan'da 12.7 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çanakkale İli/Çan Belediyesi 4 yıldızlı Termal Otel&SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanlarını arsası ile birlikte satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydoğan tarafından kuruldu. 

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

çanakkale Aydoğan Paradise City Haberi

çanakkale Aydoğan Paradise City


Aydoğan Paradise City projesi Çanakkale Kepez 'de inşa ediliyor. 3 blok halinde yükselen projede 72 adet konut bulunuyor.


Aydoğan İnşaat imzası taşıyan Paradise City projesinde 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire tipleri yer alıyor.


Çanakkale Aydoğan Paradise City projesi 10 bin 636 metrekarelik alan üzerine yayılıyor. Projenin teslimlerinin Nisan 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Aydoğan Paradice City fiyatları 325 bin liradan başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Kipa AVM'ye ve Kepez'e yürüme mesafesinde yükselen projede; basketbol ve voleybol sahası, sauna, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, fitness salonu, otopark bulunuyor.



Telefon: 0286 263 64 00

Web adresi: http://www.aydoganinsaat.com.tr/

Ceren...