16 / 05 / 2024

Çanakkale Ayvacıktaki alt geçit sorunu ne zaman çözülecek

Çanakkale Ayvacıktaki alt geçit sorunu ne zaman çözülecek

ÇANAKKALE’nin Ayvacık İlçesi, Küçükkuyu Beldesi’nde, 3 yıl önce yaptırılan ancak tabanından su çıkması üzerine dolgu yapılan alt geçidin yüksekliğini 1.50 metreye kadar düşmesi vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İl Özel İdare Çanakkale Behramkale'de arazi satacak! İhalesi 16 Şubat'ta!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Etap Altınel Hotel Çanakkale 61 milyon TL'ye satılıyor! İhalesi 26 Ocak'ta!

Çanakkale Güzelyalı'da denize sıfır konumda bulunan Etap Altınel Hotel, satılıyor. İhale tarihi ve muhammen bedeli resmen açıklandı. İşte ayrıntılar...

Pedasos Altınel Otel satılıyor! 39 milyon 500 bin TL'ye!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü'nde yer alan Pedasos Altınel Otel'i satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 projesinde 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 ucuz konut projesi...

Pedasos Altınel Otel satılıyor! Çanakkale Behramkale'de satılık otel fırsatı! 

Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü, 144 ada 26 parselde yer alan Pedasos Altınel Otel satışa sunuluyor. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Çanakkale Ayvacık'ta acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi, Kırca mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Çanakkale Ayvacık TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesindeki 3 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Çanakkale 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesi 2 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

Çanakkale Ayvacık Tüneli 2023'te tamamlanacak!

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 45 dakikada geçilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden iki tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika gibi kısa bir sürede geçilebilecek...

Çanakkale Ayvacıktaki alt geçit sorunu ne zaman çözülecek Haberi

Çanakkale Ayvacıktaki alt geçit sorunu ne zaman çözülecek

Eğilmeden geçmenin mümkün olmadığı alt geçidin, tek kişinin geçebileceği dar merpenleri ve içindeki inşaat zamanından kalan çivi ve demir parçaları da tehlike saçıyor. Alt geçidi kullanmak isteyenlerin kimisi tepki gösterirken, kimisi ise gülerek, zor da olsa geçmeyi deniyor.



Ayvacık’a 20 kilometre mesafedeki 9 bin 500 nüfuslu Küçükkuyu Beldesi’nden geçen Çanakkale-İzmir Karayolu’nun Akgün Albayrak Caddesi bölümünde sık sık kazaların yaşanması nedeniyle Karayolları tarafından 3 yıl önce yaya alt geçidi yaptırıldı. Özellikle yaz aylarında tatilcilerinde gelmesiyle nüfusu daha da artan beldede yaşayanların sahile ulaşımını sağlayan alt geçidin tabanından zamanla su çıkması üzerine dolgu yapılmak zorunda kalındı. Ancak, dolgu yapılan alt geçidin yüksekliği 1.50 metreye kadar düştü. 35 metre uzunluğundaki alt geçidi kullanmak zorunda kalanlar, yolun karşısına geçebilmek için eğilmek zorunda kalıyor. Alt...