25 / 07 / 2024

Çanakkale bakım merkezi

Çanakkale bakım merkezi

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilite Merkezi ile Merkez Turgut Reis Ortaokulu yapım çalışmaları sürüyor.

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde (BAREM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Esenyurt palyatif bakım merkezi açıldı!

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde İstanbul'un ikinci en büyük palyatif bakım merkezi açıldı. Yeni açılan palyatif bakım merkezi 40 yatak kapasitesine sahip.

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

Isparta Yaşlı Bakım Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, kente yeni bir yaşlı bakım merkezi inşa ediyor.

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi için imzalar atıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirli hayırseverlerin işbirliğiyle kente değer katacak yatırımlar hızla artıyor. Bölgede yapımı planlanan Yaşam ve Bakım Merkezi’nin protokolü törenle imzalandı.

Yaşlılar için gündüz bakım merkezi kurulabilecek!

Mevcut uygulamada yalnız engelliler için faaliyet gösteren gündüz bakım merkezi Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile yaşlılar için de kurulabilecek..

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

İnegöl'de Sahipsiz Hayvanlar Bakım Merkezi yapılacak!

İnegöl Belediyesi tarafından Halhalca-Karalar yolu üzerinde projelendirilen Sahipsiz Hayvanlar Bakım Ve Tedavi Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Merkez, mart ayında hizmete girecek.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılmakta olan Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Çanakkale'ye bakım merkezi ve okul inşa ediliyor!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilite Merkezi ile Merkez Turgut Reis Ortaokulu yapım çalışmaları sürüyor.

Çanakkale Bakırköy Camii'nde onarım çalışmaları başladı!

Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi Bayırköy Köyü Camii’nde bakım ve onarım işlemleri başlatıldı.Gelibolu İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, mezkur caminin bir takım tadilat ve tamirat işlemleri için çalışmaların başladığı belirtti.

Çanakkale Belediyesi Bebek Bakım Kabinleri projesini hayata geçirdi!

Çanakkale Belediyesi kentte yaşamı kolaylaştıracak Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri projesini hayata geçirdi. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri çok yakında kentlilerin kullanımına sunulacak.

Burdur'a Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müjdesi!

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek, Burdur Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin proje ihalesinin müjdesini verdi. Petek proje ihalesi için 250 bin TL, inşaatın yapımı için 13 milyon TL ödenek ayrıldığını söyledi.

Çanakkale bakım merkezi Haberi

Çanakkale bakım merkezi

Çanakkale İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada; “Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yapımı takip edilen Bakım ve Sosyal Rehabilite Merkezi ile Merkez'i, İsmet Paşa Mahallesi, İzmir Caddesi, 1129 ada, 3 parselde bulunan, mülkiyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na ait olan arsaya yaptırılan bina, bakıma muhtaç ve engelli kişilerin barınma ve rehabilite edilmesi amacıyla yapılmaktadır. İdari bina ve konut binalarından oluşan kompleks bir yapıdır. 40 kişiyi barındıracak kapasitededir. 3 milyon TL maliyetiyle ilimiz ihtiyaçlarına hitap edecek yatırımın son aşamasına gelinmiş olup kısa süre içerisinde hizmete hazır hale gelecektir” denildi. 

Turgut Reis’te çalışmalar devam ediyor 

İl Özel İdaresi açıklamasında, Turgut Reis Ortaokulu yapımı ile ilgili olarak da bilgiler verildi. İl Özel İdaresi açıklamasında; “İlimiz, Barbaros Mahallesi, 329 ada, 1 parselde, mülkiyeti Çanakkale İl Özel...