09 / 05 / 2024

çanakkale bayırköy arıtma tesisi projesi

çanakkale bayırköy arıtma tesisi projesi

Kaymakamlık, il genel meclis üyelerinin desteği ve eski belediye başkanı Cihat Bingöl girişimleri ile bulduğu İstanbul Maslak Rotary Kulübü ’nün finansmanlığı ile kurulan Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı.

Arçelik Su Arıtma Sistemleri'nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten su arıtma cihazı almak isteyenler için Cumhuriyetimizin 100. yılına Özel yüzde 20 indirim kampanyası sunuyor. İşte kampanyanın detayları ve ürün özellikleri...

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Odabaş tarafından kuruldu.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Bedri Yaşar: Dar gelirliye kırk yıl vadeli ev yapılsın!

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut yapması gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ''Otuz yıl, kırk yıl vadeyle dar gelirliye konut tahsil edilmeli'' diye konuştu.

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta atıksu arıtma inşaatı yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin, projelendirdiği atık su arıtma tesisinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hayata geçirdiği Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin yüzde 40’ı tamamlandı.

Bakırköy Demirciler Çarşısı'nın esnafı kaçıyor!

Bakırköy Demirciler Çarşısı, 2. derece korunması gereken eser olarak tescil edildi ve bunu üzerinde çarşı harabeye döndü. Çivi bile çakılmayan çarşıdaki esnaflar bir bir kaçıyor.

İzmir Bayındır'a yeni arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek için ilçeye yeni bir arıtma tesisi daha kazandırdı.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Manisa’nın geleceğine yaptığı yatırımlardan biri olan merkez atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatların yüzde 50’si tamamlandı

çanakkale bayırköy arıtma tesisi projesi Haberi

çanakkale bayırköy arıtma tesisi projesi


Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı olan Bayırköy, Küresel Bağış Programı kapsamında, Atık Su Arıtma tesisine kavuşan ilk köy oldu.

İlçenin en güzel yerlerinden birinde kurulu olan 700 nüfuslu köy, Kaymakamlık, il genel meclis üyelerinin desteği ve eski belediye başkanı Cihat Bingöl girişimleri ile bulduğu İstanbul Maslak Rotary Kulübü ’nün finansmanlığı ile kurulan Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Gelibolu Kaymakamı Oktay Çağatay, “Ben bu güzel ilçede göreve geleli 2 ay oldu. Bu tesisin yapımında asıl pay sahibi benden önceki kaymakam Namık Kemal Nazlı’nındır. Bu böyle bir güzel tesisin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah elbirliği ile böyle güzel hizmetleri bizde yaparız. Bu güzel tesisin yapılmasına vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan köy muhtarı Cevdet Dağbaşı...