02 / 05 / 2024

Çanakkale Belediyesi yarışma

Çanakkale Belediyesi yarışma

Çanakkale Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'ndeki 83 bin 440 metrekarelik alanda kentsel yenileme çalışması için mimari proje yarışması başlattı. Birincinin 90 bin TL kazanacağı yarışmada dereceye girenlere toplam 270 bin lira para ödülü dağıtılacak.

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçede hayata geçecek olan millet bahçesi projesini yarışmayla belirleyecek. 

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

Taksim meydanını şekillendirecek yarışma sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kamusal alanları; erişilebilir, özgür, canlı, huzurlu ve güvenli yerler olması amacıyla başlattığı bir kentsel yarışması daha tamamlandı

İBB'den Yenikapı'daki Theodosius Limanı için yarışma!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı kazılarında ortaya çıkan tarihi Theodosius Limanı ve kalıntılarının sergileneceği bir merkez inşa edecek. Merkezin mimari tasarımı için proje yarışması gerçekleştiriyor. Proje teslim tarihi 26 Ekim 2020 şeklinde belirlendi.

Bursa'da mimaride sınırları zorlayan yarışma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi ortaklığıyla, ‘uzay mimarlığı ve dış gezegen şehirciliği’ konularını masaya yatıran toplam 30 bin TL ödüllü “Mars 2050: Yaşam alanı fikir yarışması” düzenlendi.

Çanakkale Gelibolu Yarımadası kesin korunacak hassas alan ilan edildi!    

Cumhurbaşkanı kararıyla, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan 17. ETBAR 01 Gelibolu Yarımadası 1. kısım doğal sit alanı kapsamına giren alan "kesin korunacak hassas alan" olarak ilan edildi.

Çanakkale Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Çanakkale Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri ile harcamalara katılım payları taksitlerinin 30 Kasım'a kadar yapılabileceği bildirildi. 

İGA gençler için iki yarışma düzenliyor!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşa eden İGA, gençlere yönelik iki yarışma düzenliyor. Yarışma kapsamında toplamda 24 bin liralık ödül verilecek.

Çanakkale Belediyesi Kepez'de otel yaptırıyor!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Sahil Yolu Caddesi üzerindeki gayrimenkul üzerinde 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Çanakkale Belediyesi'nden Emlak Vergisi uyarısı!

Çanakkale Belediyesi Emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri ile harcamalara katılım payları taksitlerinin 30 Kasım'a kadar yapılması gerektiği hatırlatmasını yaptı.

Çanakkale Belediyesi yarışma Haberi

Çanakkale Belediyesi yarışma


Çanakkale Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'ndeki sosyal konutları kapsayan 83 bin 440 metrekarelik alanda kentsel yenileme çalışması için mimari proje yarışması başlattı. Birincinin 90 bin TL kazanacağı yarışmada dereceye girenlere toplam 270 bin lira para ödülü dağıtılacak.  Proje yarışmasında son başvuru tarihi 30 Eylül 2014. 

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, jüri değerlendirmesi ardından sonuçların 24 Ekim 2014'te açıklanacağını bildirdi. 



HaberTürk...