30 / 04 / 2024

çanakkale belediyesi yeni hizmet binası

çanakkale belediyesi yeni hizmet binası

Çanakkale'de yapılan belediyenin yeni hizmet binası inşaatında vinç devrildi. Kazada vincin altında kalan bir işçi öldü, bir işçi de yaralandı.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

İçdaş'tan Çanakkale'ye yeni tesis yatırımı!

Çelik sektörünün önemli oyuncularından İçdaş yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma ilk olarak Çanakkale'de 350 milyon dolarlık tesis kuracak. 

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.

çanakkale belediyesi yeni hizmet binası Haberi

çanakkale belediyesi yeni hizmet binası

Yapımı devam eden Çanakkale Belediyesi’nin yeni hizmet binası inşaatında devrilen vinç bir işçinin ölümüne neden oldu. Bir işçi de yaralandı. Yaralanan işçinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi


NEDEN DEVRİLDİĞİ BELLİ DEĞİL

Kaza, saat 19.00 sıralarında İsmet Paşa Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde yapımı devam eden Çanakkale Belediyesi’nin yeni hizmet binası inşaatında meydana geldi. İnşaat alanındaki bir vinç henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Bu sırada vincin yakınında bulunan işçi Mehmet Yıldız (41), vincin altında kalarak olay yerinde feci ölürken, diğer işçi Zülküf Turan (34) ise yaralandı. Turan, olay yerine gelen ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Turan’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis olayın yaşandığı kaza yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, diğer işçilerin ise korku dolu gözlerle olayın şokunu üzerlerinden atamadıkları görüldü.


“MEYDANA GELEN...