27 / 04 / 2024

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.



Meram Belediyesi konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Fahrünnisa Evleri projesi'nden sonra yeni projeji Meran Belediye Başkanı Mustafa Kavuş duyurdu.

Başkan Mustafa Kavuş, Meram’ın yeni kooperatifnin duyurusunun yarın gerçekleşeceğini söylerken ön başvuruların başlayacağını da kaydetti.

Konya Meram Belediyesi nden yeni konut projesi geliyor!

FAHRÜNNİSA EVLERİNİN TEMELİ ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Meram Belediyesi liderliğinde yükselen Aksinne, Aymanas, Uluırmak ve Turgutres Evleri projesinden sonra
Fahrüninsa Evleri Konutlarında bugün temel atma tören heyecanı yaşandı. Projenin temeli, Konya protokolünün katılım sağladığı törenle gerçekleşti.

BAŞKAN KAVUŞ YENİ KONUT MÜJDESİNİ VERDİ

Konya Meram Belediyesi nden yeni konut projesi geliyor!

Haberin Adresi'nde yer alan habere göre, törende proje hakında konuşan Meram Beledye Başkanı Mustafa Kavuş, bu alanda sürdürdükleri çalışmaların detalrına değindikten sonra yeni bir konut yapı kooperatfinin müjdesini verdi. Başkan Kavuş, “Yen bir müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. Yarın yeni bir kooperatifimizin daha duyurusunu ve üye başvurusunu da başlatmış olacağız" diye açıkladı.

Meram’ın yeni projesinin detayları yarın belli olacak. Projenin detay bilgileri yarın açıklanır açıkanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!


 


Geri Dön