09 / 05 / 2024

Fahrüninsa Evleri Konutları

Fahrüninsa Evleri Konutları

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

Myra Park Evleri Fethiye'de hemen teslim konutlar!

Myra Park Evleri Muğla Fethiye'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Meram Fahrünnisa Evleri fiyat!

Meram Fahrünnisa fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Meram Fahrünnisa fiyat bilgisi ve proje detayları...

Meram Fahrünnisa Evleri nerede? 

Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Konya Meram Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi tanıtıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi için çalışmalar başladı. 

Yeşil İnci Evleri 1 projesindeki konutlar teslim edildi!

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşil Yurt İnşaat tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları yürütülen  ‘Yeşil İnci Evleri-1’ projesi kapsamında konutların yapımı tamamlandı. 

Avrupa Konutları Yamanevler Evleri ödeme planı!

1.708 konut ve 12 dükkandan meydana gelen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde teslimler 2019 yılında başlayacak. İşte Avrupa Konutları Yamanevler Evleri ödeme planı...

Avrupa Konutları Atakent 4 Evleri ödeme planı!

Yıl sonunda teslim edilecek olan Avrupa Konutları Atakent 4 projesi 441 daire ve 800 metrekare ticaret alanından meydana geliyor. İşte Avrupa Konutları Atakent 4 Evleri ödeme planı...

Karabük İhlas Evleri 1. Etap Konutları teslim edildi!

Cazip seçenekler dahilinde insanları huzur içinde yaşayacakları konutlara kavuşturmayı amaçlayan Huzurlu İnşaat, Karabük’te inşa ettiği İhlas Evleri 1. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslim yaptı.

Küçükçekmece Avrupa Konutları Atakent 4 Evleri!

Küçükçekmece Avrupa Konutları Atakent 4 Evleri Halkalı Caddesi üzerinde hayata geçirilecek. İnşaat çalışmalarına önümüzdeki yıl başında başlanacak olan proje Artaş İnşaat imzası taşıyor.

Avrupa Konutları Başakşehir Evleri ulaşım!

Avrupa Konutları Başakşehir Evleri ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, 882 ada 1 parsel üzerinde yer alacak. Proje 140 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Artaş Avrupa Konutları Kayabaşı Evleri!

Artaş Avrupa Konutları Kayabaşı Evleri 140 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 152 bin 231 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Başakşehir Evleri 2.Etap, Ayazma Emlak Konutları ve Ispartakule Evleri kura sonuçları!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Evleri 2.Etap, Ayazma Emlak Konutları ve Ispartakule Evleri'nde kalan 413 adet konut için kura çekimi yapıldı. İşte sonuçlar...

Fahrüninsa Evleri Konutları Haberi

Fahrüninsa Evleri Konutları

Meram Belediyesi konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Fahrünnisa Evleri projesi'nden sonra yeni projeji Meran Belediye Başkanı Mustafa Kavuş duyurdu.

Başkan Mustafa Kavuş, Meram’ın yeni kooperatifnin duyurusunun yarın gerçekleşeceğini söylerken ön başvuruların başlayacağını da kaydetti.

FAHRÜNNİSA EVLERİNİN TEMELİ ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Meram Belediyesi liderliğinde yükselen Aksinne, Aymanas, Uluırmak ve Turgutres Evleri projesinden sonra
Fahrüninsa Evleri Konutlarında bugün temel atma tören heyecanı yaşandı. Projenin temeli, Konya protokolünün katılım sağladığı törenle gerçekleşti.

BAŞKAN KAVUŞ YENİ KONUT MÜJDESİNİ VERDİ

Haberin Adresi'nde yer alan habere göre, törende proje hakında konuşan Meram Beledye Başkanı Mustafa Kavuş, bu alanda sürdürdükleri çalışmaların detalrına değindikten sonra yeni bir konut yapı kooperatfinin müjdesini verdi. Başkan Kavuş, “Yen bir müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. Yarın yeni bir kooperatifimizin daha duyurusunu ve üye...