19 / 05 / 2024

Çanakkale Boğaziçi Evler adres

Çanakkale Boğaziçi Evler adres

Bak Yapı imzasıyla yükselen Çanakkale Boğaziçi Evleri projesinde toplam 131 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Çanakkale Boğaziçi Evleri' nde daireler 89 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz’da yaşayan Kastamonulu hemşehrilerle bir araya geldi. Aydın, “’Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek'' diye konuştu.

Boğaziçi Evler İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Evler İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Muahmmet Taha Gergerlioğlu, Mehmet Gür ve Celal Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Çanakkale Boğaziçi Evleri!

Bak Yapı imzasıyla yükselen Çanakkale Boğaziçi Evleri projesinde toplam 131 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Çanakkale Boğaziçi Evleri' nde daireler 89 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çanakkale Boğaziçi Evleri' nde teslimler 15 Ocak' ta!

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Çanakkale Boğaziçi Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 131 adet daire bulunuyor. Çanakkale Boğaziçi Evleri' nde teslimler 15 Ocak' ta yapılması planlanıyor.

Çanakkale Boğaziçi Evleri' nde daireler 89 bin TL' den başlıyor!

Bak Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Çanakkale Boğaziçi Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Çanakkale Boğaziçi Evleri' nde daireler 89 bin TL' den başlıyor.

Aktaş İnşaat Boğaziçi Evleri'nin havadan son görüntüleri!

81 adet konuttan meydana gelen Aktaş Boğaziçi Evleri projesi İstanbul Anadolu yakasında Kandilli'de yer alıyor. Aktaş İnşaat tarafından inşa edilen Aktaş Boğaziçi Evleri 7 blok halinde yükseliyor

Boğaziçi Köprüsü'nü, Japon IHI ile Makyol ortaklığı onaracak!

Boğaziçi Köprüsü onarım ihalesi sonuçlandı. Projeyi, dünyanın en uzun köprüsü olan Akashi'yi inşa eden, FSM, Haliç ve İzmit Körfez Köprüsü'nü de yapan Japon IHI firması ile Makyol ortaklığı yapacak...

Boğaziçi Köprüsü prematüre bebekler için mora büründü!

Dünya Prematüre Günü etkinlikleri kapsamında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da prematüre bebeklere ve onların sıkıntılarına dikkati çekmek için Boğaziçi Köprüsü, saat 18.30 itibarıyla mor renkte aydınlatıldı....

Uluslararası İşbirliği Platformu 4. Boğaziçi Zirvesi 20 Kasım'da başlıyor!

'Uluslararası İşbirliği Platformu” tarafından düzenlenen 4. Boğaziçi Zirvesi, 54 ülkeden politikacı, işadamı ve akademisyeni bir araya getirecek. 20 Kasım’da başlayacak olan zirvenin açılışını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yapacak....

Boğaziçi Köprüsü’nün onarımı gece yapılacak!

Her gün on binlerce kişinin saatlerini tükettiği İstanbul trafiğini tamir çalışmalarının da kabusa çevirmemesi için Boğaziçi Köprüsü’ nün 40 yıllık büyük bakımının gece yapılacağı bildirildi...

Boğaziçi Köprüsü'nün havadan genel görüntüleri!

İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasını birbirine bağlayan ilk köprü olan Boğaziçi Köprüsü 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Çanakkale Boğaziçi Evler adres Haberi

Çanakkale Boğaziçi Evler adres

Çanakkale Boğaziçi Evleri projesinde 3 bin 100 metrekare yeşil alan için ayrıldı. Projedeki daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Çanakkale Boğaziçi Evleri projesindeki dairelerin alanları 70 metrekare ile 73 metrekare arasında değişiyor. Proje içerisinde otopark ve güvenlik de bulunuyor.


Çanakkale Boğaziçi Evleri  Projede toplam 131 adet daire yer alıyor. Projenin toplam arsa alanı 4 bin 700 metrekare olarak belirlendi.


Çanakkale Boğaziçi Evleri' nde daireler 89 bin TL'den başlangıç fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Projedeki teslimler 15 Ocak' ta yapılması planlanıyor. 


Çanakkale Boğaziçi Evleri

Tel:444 16 99

Web: [email protected]

Tülay...