18 / 05 / 2024

çanakkale bozcaada turizm

çanakkale bozcaada turizm

Bozcaada, ünlülerin gözdesi haline geldi. İş, sanat ve medya dünyasından birçok isim yaz tatilini geçirmek amacıyla Bozcaada'dan ev satın alıyor; yatırım yapmak amacıyla arsa alıyor ..

Çanakkale Bozcaada, Çorum ve Kayseri'de 22 adet arsa satılıyor! Belediyeler tek tek açıkladı! 

Çanakkale Bozcaada, Çorum Kargı ve Kayseri Merkez'de yer alan 22 adet arsa satılıyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

3 ildeki 55 adet arsa satılıyor! 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Çanakkale Bozcaada, Eskişehir Seyitgazi ve Van Edremit'te yer alan 55 adet arsa satılıyor. Belediyeler satış ihaleleri ile ilgili detayları tek tek açıkladı. İşte satış tarihleri... 

Bozcaada'da arsa sahibi olabilirsiniz! Belediye 2 adet arsayı satıyor!

Bozcaada Belediye Başkanlığı, Çanakkale ili, Bozcaada ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Bozcaada'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu! 

Çanakkale’de inşaatında sona gelinen Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını iki katına çıkardı. Köprünün güzergâhında bulunan konutlarda yüzde 35-40 artış olurken turizm alanlarında ise yüzde 37-50 arasında artış yaşandı.

Çanakkale Bozcaada'daki kaçak yapılar TBMM'de!

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde bulunan kaçak yapılar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü turizm gelirini artıracak!

Yapımı bittiğinde "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında 1915 Çanakkale Köprüsü'nü anlattı. 

Bozcaada'da ‘Tiny House’lara yasak geldi!

Çanakkale Bozcaada'da konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ olarak bilinen tekerlekli ahşap evlerle de adaya geçişlere yasak geldi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Eminim ki tüm ada halkı aldığımız bu kararı destekleyecektir” açıklamasında bulundu.

Bozcaada'daki kentsel dönüşüm planı meclis gündeminde!

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesindeki riskli yapılara ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bozcaada'da koronavirüs nedeniyle emlak fiyatları katlandı!

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti olan Bozcaada'nın ana karadan uzak olması ve koronavirüs döneminde daha güvenli bir liman olarak görülmesi sebebiyle, adadaki ev, bağ ve tarla fiyatları katlandı.

Bozcaada'da konaklama tesisleri 15 Haziran'da açılacak!

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'nde bulunan Bozcaada'da, koronavirüs nedeniyle 19 Mart tarihinde kapatılan konaklama tesislerinin 15 Haziran Pazartesi günü açılmasına karar verildi.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Bozcaada Milli Emlak memuru rüşvetten tutuklandı!

Çanakkale Bozcaada'da polis tarafından rüşvet alırken suçüstü yakalanan Milli Emlak Birimi'nde görevli memur tutuklandı.

çanakkale bozcaada turizm Haberi

çanakkale bozcaada turizm


Bakir koyları, kum plajları, berrak denizi, üzüm bağları, şarapları, tarihi taş evleri, sörf için ideal esintileriyle ünlü Bozcaada, bu özellikleri nedeniyle oldukça rağbet görüyor. 


Türkbükü ve Çeşme gibi tatil beldeleriyle yarışan adayı, özellikle kalabalık ve gürültüden kaçıp huzurlu tatil isteyenler tercih ediyor. Gözler yeni planda Yatırımcıların kulağının yeni imar planında olduğu belirtilirken, emlakçılara göre arsalar büyük rağbet görüyor. "Herkes 5 dönümlük arsalara saldırıyor " diyen Truva Emlak'tan Yalçın Şimşek. 5 dönümlük arsaların peynir ekmek gibi satıldığını belirtiyor. Şimşek, adanın güney tarafına düşen ve denize yakın olan Ayazma. Sulubahçe. 


Habbele tarafıyla. Mermer Burnu. Ayana Koyu ve Beylik Koyu'na yoğun bir talep olduğu belirtiyor. 

Bozcaada Emlak'tan Ahmet Varlı da Sulubahçe ve Ayazma'nın yanı sıra Amerikan Çeşmesi'nin de rağbet gördüğünü vurguluyor. 


"Bozcaada'ya yatırım yapan kazanır" diyen...