04 / 05 / 2024

Çanakkale çan halk toplantıları

Çanakkale çan halk toplantıları

Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi tarafından IV Grup Maden Ruhsatları içerisinde Altın Gümüş Kurşun Madeni projesi için 29 Ocak 2015 günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İstanbul'dan kaçan halkın yeni adresi bu şehir oldu! Pandemi sonrası 3+1 daire neredeyse kalmadı

İstanbul'da tarihinde ilk kez pandemi döneminde Anadolu'ya göç verdi. Sayının pandemi döneminde 50 bin olduğu öğrenildi. İstanbul'dan farklı bir şehre göç etmeyi tercih edenlerin ilk durağı ise Tekirdağ oldu. Tekirdağ'da şu anda 3+1 daireler neredeyse kalmadı.

1915 Çanakkale Köprüsü resmen açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Açılışını milyonların beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son kaynağı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak!

18 Mart 2017'de temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı. Dev projede son kaynak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

TOKİ'den Çanakkale Biga ve Çan'a 4 yeni okul! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

Çanakkale Çan'daki dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Çanakkale'nin Çan ilçesindeki riskli yapılara ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanmasına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale Çan emlak yatırımcılarının radarında!

1915 Çanakkale Köprüsü'yle son dönemlerde yatırımcıların gözdesi haline gelen Çanakkale Çan'da arsa ve daire fiyatları 2 kat arttı.

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Çan Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

Çanakkale Çan Belediyesi tarafından vatandaşların hizmet birimlerine erişmeleri için Fatih ve Atatürk mahallelerinde ek hizmet binası açıldı.

Çanakkale Bayramiç ve Çan için acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Bayramiç ve Çan ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale Çan'a OSB müjdesi!

ÇANAKKALE'nin Çan ilçe Belediye Başkanı Bülent Öz, ilçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması hakkında hazırladığı dilekçeyi, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a sundu.

Halk GYO 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Kule Tamamlama Töreni'nden sonra, projenin teknik detaylarının bulunduğu bir tabloyu sosyal medya üzerinden paylaştı...

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

Çanakkale çan halk toplantıları Haberi

Çanakkale çan halk toplantıları

Çanakkale İli, Çan İlçesi, Dondurma Köyü civarında, Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi tarafından S:58628 ve S:60813 numaralı IV. Grup Maden ruhsatları içerisinde “Altın-Gümüş-Kurşun Madeni” projesinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılıma Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Çanakkale ili, Çan ilçesi,  Dondurma Köyü

Toplantı Yerinin Adresi:  Dondurma Köyü Konuk Odası 

Toplantı Tarihi Toplantı Saati:  29.01.2015...