07 / 07 / 2024

çanakkale devlet yatırımları

çanakkale devlet yatırımları

Yatırım için her zaman vatandaşların büyük şehirlere akın ettiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışma Sertaç Koyuncu, Çanakkale'nin devletin yapacağı yatırımlarla uçacağını ileri sürdü.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Rusya ABD devlet tahvillerine yatırımlarını azalttı!

Rusya, Aralık 2019’da ABD tahvillerine yönelik yatırımlarını bir buçuk milyar dolar azaltarak 9.974 milyar dolara düşürdü.

Çanakkale Biga yatırımcıları cezbediyor!

Çanakkale Biga'da yatırımlar hız kesmiyor. Türkiye’nin uçak gemisinin de ilçede inşa edilecek olması yatırımcıların ilgisini Biga’ya çekti...

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Çanakkale otel yatırımlarının yeni gözdesi oluyor!

Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken kenti Çanakkale, turizm yatırımlarıyla da öne çıkıyor. Günübirlikçilerle birlikte yılda 2 milyon turiste ev sahipliği yapan kentin turizmdeki hedefi ise konaklama sayılarını artırmak.

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak!

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak. Şirket bonoları, devlet tahvilleri, risk fonları, uzun dönemli altyapı, sanayi, gayrimenkul yatırımları ve ABD devlet tahvilleri CIC fonunun yatırımları arasında yer almaktadır.

Nükleer enerji santrali yatırımlarına devlet desteği!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar'a göre nükleer enerji santrali yatırımlarına devlet desteği geldi..

Mustafa Hatipoğlu: Amasya'daki olumlu yatırımların yanındayız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Amasya Temsilcisi Mustafa Hatipoğlu, "Oda olarak Amasya'ya gerek devlet gerekse mahalli idarelerce yapılan olumlu proje ve yatırımların yanındayız" dedi.

Devletin altyapı, üstyapı yatırımlarına asla ara vermeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yatırımcılarımız, sakın yatırımlarınızı askıya almayın, aynı kararlılıkla yolunuza devam edin. Devlet olarak biz de devletin altyapı, üstyapı yatırımlarında asla ara vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Darbe Kocaeli'de yatırımları etkilemedi!

Kocaeli'nde çalışması devam eden yeni devlet hastanesi binası projesi ve tramvay projesi olmak üzere tüm yatırımlar kaldığı yerden devam ediyor. Kentte 15 Temmuz’da yaşanan darbenin hiçbir yatırımı etkilemediği belirtildi.

Doğu'ya yapılacak devlet destekli yatırımlar yorumlandı!

Başbakan’ın açıkladığı devlet destekli yatırımlar bölgede heyecan yarattı. İş adamları kredilerde teminat sorununun da son bulacağını söyledi.

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Oğuz Can Ocakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

çanakkale devlet yatırımları Haberi

çanakkale devlet yatırımları

Yatırım için her zaman vatandaşların büyük şehirlere akın ettiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışma Sertaç Koyuncu, Çanakkale'nin devletin yapacağı yatırımlarla uçacağını ileri sürdü.


Türkiye'nin dört bir yanına devletin yaptığı köprü, liman, otoyol ve tren gibi yatırımların hem istihdama katkı sağladığını, hem de bulunduğu bölgeyi değerlendirdiğini ifade eden Koyuncu, "Artık İstanbul'da yer kalmadı. İstanbul için 'el değmiyor' tabiri geçerlidir. Bursa hala orta halli yatırımcının gözdesidir. 10 bin ile 200 bin arasında yatırımı düşünen insanların ilk tercihi Bursa olabilir. Bursa'nın doğusu ve batısı yani Yenişehir ve Karacabey'de bu rakamlardan yatırım yapma imkanı var. Ama bölgenin de bölgesi vardır. Yenişehir dendiği zaman, yüzde 10'luk kısmında doğru yatırımlara yönelmek gerekiyor" dedi.


"Almasını bildiğin gibi, satmasını da bilirsen para kazanabiliyorsun" diyen Koyuncu, "Karacabey, Mustafakemalpaşa,...