15 / 05 / 2024

Çanakkale Eceabat ihale

Çanakkale Eceabat ihale

TOKİ Çanakkale İli Eceabat İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 5 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Ankara ve Çanakkale'de 20 adet iş yeri satışa çıkıyor! 

Ankara Çankaya ve Çanakkale'de yer alan 20 adet iş yeri satılıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

Milli Emlak o ilde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Çanakkale Eceabat Milli Emlak Şefliği, Çanakkale ili, Eceabat ilçesi, Küçükanafarta Köyü ve Beşyol Köyünde yer alan 1 adet arsa ile tarla vasıflı 1 adet arazi KDV'den muaf satılıyor. Peki Eceabat'taki arsa ve arazinin fiyatı ne kadar? 

Yarın açılıyor! Gelibolu – Eceabat arası 25 dakikaya düşecek!

Çanakkale ilinde Gelibolu-Eceabat arası mesafeyi 25 dakikaya düşerecek devlet yolu yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak!

Çanakkale İl Özel İdare, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Şubat 2023 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Çanakkale'nin o ilçesinde imarlı tarla satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ili Ezine ilçesi, Tavaklı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Çanakkale Belediyesi konut yaptıracak! İhalesi 25 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Çanakkale Köprüsü zamlı geldi! GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yaptı! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının üzerinden bir ay geçti, Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ feribot ücretlerine yüzde 117 zam yaptı! Yeni tarifeleri görenler şok oldu! Peki, GESTAŞ'ın feribot ücretleri ne kadar? Çanakkale Boğaz Hattı-Çanakkale Eceabat ve Gelibolu-Lapseki... İş

Çanakkale'de 29.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Çanakkale İli Lapseki Belediye Başkanlığı, Çanakkale'de 29 milyon 468 bin 848 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

Çanakkale Eceabat'taki riskli yapılar meclis gündeminde!

Çanakkale'nin Eceabat ilçesindeki riskli yapılara ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanmasına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dev yatırımlara '1915 Çanakkale Köprüsü' vizesi!

Ocak 2017'de ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü köşe yazısında Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti ve yatırımlarını kaleme aldı.

Çanakkale'de 43.7 milyon TL'ye inşaat yapım işi ihalesi!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Arslanca Mahallesi'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. ihale 31 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Çanakkale Eceabat ihale Haberi

Çanakkale Eceabat ihale

Çanakkale İli Eceabat İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası    :    2018/294763  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 3181,00 m² inşaat alanına sahip Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.