02 / 05 / 2024

Çanakkale Entegre termik santrali projesi

Çanakkale Entegre termik santrali projesi

Namal Elektrik Üretim A.Ş tarafından Çanakkale Lapseki'de Namal Entegre Termik Santrali için 31 Temmuz'da saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Köprülere entegre 14 yeni dijital OSB kuruluyor!

Endüstriyel dönüşüm hamlesinin ayrıntıları netleşti. Osmangazi ve Çanakkale 1915 köprüleriyle entegre olacak 14 yeni dijital OSB kurulacak. Yeni OSB'lerde 10 bin KOBİ yer alacak.

Çanakkale Helvacı Termik Santrali projesinin ÇED toplantısı 29 Eylül'de!

İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş., Çanakkale İli, Çan İlçesi, Helvacı Köyü sınırları dahilinde Helvacı Termik Santrali projesinin yapılması planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 29 Eylül'de.

Hatay Güney Akdeniz Entegre Termik Santrali'ne ÇED olumlu raporu!

Güney Akdeniz Entegre Termik Santrali Arsuz’un Kale mevkiinde projelendirildi. Denize sıfır noktada yapılması planlanan santral için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çevresel etki değerlendirme (ÇED) olumlu raporu verildi.

Hatay Güney Akdeniz Termik Santrali'nin ÇED toplantısı 29 Mart'ta!

Hatay İli Arsuz İlçesi'nde yapılması planlanan Güney Akdeniz Entegre Termik Santrali'nin ÇED toplantısı 29 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Çanakkale Cenal Termik Santrali'nin yürütmeyi durdurma talebine ret!

Çanakkale’nin Biga İlçesi Karabiga Beldesi’nde inşaatı süren Cenal Termik Santralı hakkında açılan ÇED Olumlu Kararı’nın iptali ve yürütmesinin durdurulması davasında yürütmeyi durdurma talebi reddedildi.

Çanakkale Çırpılar Köyü'ndeki termik santral projesi protesto edildi!

Çanakkale Yenice'ye bağlı Çırpılar Köyü'nde kurulması planlanan termik santrale, yöre halkının tepkisi sürerken, 65 köy muhtarı 'Kazdağları'nda Termik Santral İstemiyoruz' adlı metni imzalayarak Ankara'da yetkili makamlara sundu.

Çanakkale 11’inci Termik Santral projesine ÇED onayı!

Çanakkale’de kurulacak 11’inci termik santral için de ÇED onayı çıktı. Santrallerin Rus kömürüyle çalışması planlandı. Uçak krizi yüzünden ithalatın kesileceği, üretimin duracağı endişesi başladı.

Çanakkale'de Bozcaada entegre hastanesi yapılacak!

Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirten AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, onayı alınan Entegre Hastane ve Sağlık Lojmanı hakkında bilgi verdi.

Adana Yumurtalık'ta ikinci termik santral kurulacak!

Adana’nın Yumurtalık ilçesine bağlı Sugözü Mahallesi’ne yaklaşık bin 200 MW gücünde kömürle çalışacak Entegre Termik Santrali kurulacak.

Çanakkale’de yapılması planlanan santralin ÇED raporuna onay çıktı!

On iki yeni termik santral yapılmak istenen Çanakkale’de Karabiga kıyılarına Naren Enerji tarafından projelendirilen santralin ÇED raporuna onay çıktı. Arkeolojik sit tehdit altında.

Çanakkale'de Namal Entegre Termik Santrali halk toplantısı 31 Temmuz'da!

Namal Elektrik Üretim A.Ş tarafından Çanakkale Lapseki'de Namal Entegre Termik Santrali için 31 Temmuz'da saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Çanakkale'ye Napal Entegre Termik Santrali yapılacak!

Çanakkale’de birbiri ardına açılan termik santrallere bir yenisi daha ekleniyor. Mevcutlarının içinde en büyüklerinden biri olan yeni termik santral Namal Elektrik Üretim tarafından Lapseki’de kurulacak

Çanakkale'de Çırpılar Termik Santrali proje toplantısı 25 Haziran'da!

Taşzemin İnş. Madencilik Enerji Üretim San. Ve Tic. A.Ş. tarafından; Çanakkale'de Çırpılar Termik Santrali projesi için 25 Haziran'da halk toplantısı düzenlenecek.

Çanakkale Entegre termik santrali projesi Haberi

Çanakkale Entegre termik santrali projesi

Namal Elektrik Üretim A.Ş tarafından; Çanakkale İli, Lapseki İlçesi sınırları içerisinde, Papazbağı mevkiinde "Namal Entegre Termik Santrali" Proje'sinin yapılması planlanmaktadır.Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Güreci Köyü Köy Kahvesi


Toplantı Yerinin Adresi: Güreci Köyü Lapseki/Çanakkale


Toplantı Tarihi: 31.07.2015 


Toplantı Saati: 14:00


Proje Sahibi:Namal Elektrik Üretim...