28 / 08 / 2024

Çanakkale gayrimenkul ihaleleri

Çanakkale gayrimenkul ihaleleri

Çanakkale Belediyesi, 30 yıllığına arsa vasıflı taşınmazı yap-işlet-devret modeliyle ihale ediliyor. İhale, 24 Mayıs'ta yapılacak..

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul! Taksitle arsa ve mağaza fırsatını kaçırmayın!

Aydın ve Aksaray'da yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 6 Ağustos ve 7 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de Çanakkale'de satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsa ve arazilerin satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

İki şehirde bin TL'den başlayan bedellerle kiralık 17 gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

Eskişehir ve Aydın'da yer alan 17 gayrimenkul kiraya verilecek. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 25 Haziran ve 4 Temmuz'da yapılacak.

İki şehirde belediyelerden satılık 7 gayrimenkul! Arsa, konut, iş yeri...

Konya ve Düzce'de yer alan toplamda 7 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

Çanakkale ve Manisa'daki 35 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Çanakkale ve Manisa'da yer alan 35 adet arsa satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte ayrıntılar...

İki şehirde kiralık 31 gayrimenkul! Konut, iş yeri, ATM yeri, kafeterya...

Eskişehir Odunpazarı ve Denizli Pamukkale'de yer alan 31 gayrimenkul kiraya verilecek. Kiralama ihaleleri 26 Haziran ve 28 Haziran'da yapılacak.

Çanakkale’de konut Fiyatları tavan yaptı! Son üç yıldaki artık yüzde 1000 oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Çanakkale’deki konut piyasasını mercek altına aldı. Çanakkale’de konut fiyatları Son 3 Yılda yüzde 1000 arttı.

54 bin TL'ye arazi alabilirsiniz! Milli Emlak, iki şehirde yüzde 20 indirimle 42 gayrimenkul satıyor! Milli Emlak satış!

Milli Emlak, Ankara ve Manisa'da yüzde 20 indirim fırsatıyla 42 adet gayrimenkul satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

İzmir ve bir şehirde daha satılık gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Van'da yer alan iki adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde kiralık 11 gayrimenkul! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Trabzon ve Ordu'da yer alan toplamda 11 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihaleleri 24 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde 29 gayrimenkul satılacak! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Hatay'da yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 26 Mart ve 29 Mart'ta yapılacak.

3 ildeki 55 adet arsa satılıyor! 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Çanakkale Bozcaada, Eskişehir Seyitgazi ve Van Edremit'te yer alan 55 adet arsa satılıyor. Belediyeler satış ihaleleri ile ilgili detayları tek tek açıkladı. İşte satış tarihleri... 

Çanakkale gayrimenkul ihaleleri Haberi

Çanakkale gayrimenkul ihaleleri

Çanakkale Belediye Başkanlığı, arsa vasıflı taşınmaz yap-işlet-devret modeliyle 30 yıl süre ile ihale ediliyor. İhale, 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.


ARSA VASIFLI TAŞINMAZ YAP-İŞLET-DEVRET MODELİYLE 30 YIL SÜRE İLE İHALE EDİLECEKTİR

Çanakkale Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait, Çanakkale İli, Merkez ilçesi, Arslanca Mahallesi’nde bulunan ve tapunun 1425 Ada, 1 Parselinde kayıtlı 12.476,94 m2 miktarlı arsa vasıflı taşınmaz üzerinde, mevcut İmar durumuna göre Eğitim Tesis Alanı fonksiyonuna uygun olarak Eğitim Tesis Alanı Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesinin projelendirilmesi (Eğitim Tesis Alanı Projesi), üretilen projeye uygun olarak Eğitim Tesisi ve Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme Komple Anahtar Teslimi (Eğitim Tesisi) İnşaatının Yap-İşlet-Devret modeliyle yapımı ve en fazla 30 (otuz) yıl süre ile işletilmesi hakkının verilmesi koşuluyla 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun...