19 / 05 / 2024

Çanakkale Gelibolu gayrimenkul satışı

Çanakkale Gelibolu gayrimenkul satışı

Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi, Yazıcızade Mahallesi'nde yer alan 4 katlı kargir kütüphane binası ve arsası 4 milyon 900 bin 312 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gelibolu Belediyesi'nden satılık arsa ve iş yeri!

Çanakkale İli Gelibolu Belediye Başkanlığı, Çanakkale Gelibolu'da yer alan arsa ve iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Umurbey Belediyesi'nden Çanakkale'de satılık gayrimenkul!

Çanakkale İli Umurbey Belediye Başkanlığı, Çanakkale Umurbey Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Çanakkale Gelibolu’da 60 bin 800 TL peşinatla!

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Gelibolu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Gelibolu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Gelibolu 2022 ucuz konut projesi...

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Salım Alcheıkho tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Ata GYO Çanakkale'deki gayrimenkulünü Burger King'e kiraya verdi!

Ata GYO Çanakkale Merkez Kemalpaşa Mahallesi 17 5 ada 3 parselde bulunan taşınmazın Burger King olarak işletilmesi amacıyla TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne kiraya verdi. 

Çanakkale'de 22.4 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Çanakkale İcra Dairesi, Çanakkale ili, Sarıcaeli ve Kepez ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 22 milyon 435 bin 627 TL'ye icradan satıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında dikkat çeken gelişme!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatı süren 1915 Çanakkale Köprüsü'nde, 87 tabliyeden 29'unun montajının bitirildiğini açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. 2023 metre ile dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak köprünün turizmi canlandırması bekleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında çalışmalar tam gaz!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Gelibolu'da 16.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gelibolu İcra Dairesi Çanakkale Gelibolu'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çanakkale Gelibolu gayrimenkul satışı Haberi

Çanakkale Gelibolu gayrimenkul satışı

Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi, Yazıcızade Mahallesi'nde yer alan 4 katlı kargir kütüphane binası ve arsası icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 4 milyon 900 bin 312 TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Çanakkale İli, Gelibolu iİlçesi, Yazıcızade Mahallesi, 177 ada, 56 parsel sayılı, ana taşınmaz niteliği 4 katlı kargir kütüphane binası ve arsa olan borçlu belediye adına tam hisseli olup tamamı satılmaktadır.Taşınmaz üzerinde 4 katlı kargir bina bulunmaktadır. Bina daha önce 18 mart üniversitesi tarfından meslek yüksek okulu olarak kullanılmıştır.keşif günü itibariyle binanın faal olarak kullanılmadığı, Taşınmaz ilçenin salı günü kurulan pazar alanı güzergahında bulunmaktadır. Çevresinde Sosyal donatı alanları bulunmaktadır. Taşınmaz konum olarak kuş uçuşu Marmara denizine 300m, ilçe merkezine 400 m mesafededir. binanın taban alanı...