06 / 05 / 2024

çanakkale ilahiyat fakültesi projesi

çanakkale ilahiyat fakültesi projesi

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. ve Kolin inşaat ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından 32 bin metre kare alana sahip ilahiyat Fakültesi'nin yapım çalışmaları devam ediyor..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde inşaat devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımı devam eden Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatında incelemeler yaptı.

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi'ndeki cami yükseliyor!

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi içinde yer alan cami inşaatı devam ediyor. Cami inşaatı ile ilgili bir açıklama yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir; hayırseverleri bağış yapmaya davet etti.

Polatlı Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binası yıl sonunda tamam!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı ilahiyat fakültesi binasını yıl sonunda tamamlayıp, Gazi Üniversitesine teslim edeceklerini söyledi.

Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi inşaatında iş kazası yaşandı!

Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi inşaatında yüksekten düşen bir işçi ağır yaralandı. İşçi olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yan inşaattaki işçiler ise kazaya rağmen baretsiz çalışmaya devam etti

YDÜ İlahiyat Fakültesi yeni binasına taşındı!

Aynı zamanda Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ilahiyat fakültesi olan YDÜ İlahiyat Fakültesi, bundan sonra daha önce Denizcilik Fakültesi olarak hizmet veren binada eğitim verecek. İ

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi açıldı!

Deprem riski nedeniyle yıkılarak yeniden yapılan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla ibadete açıldı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi açıldı!

Deprem riski nedeniyle yıkılarak yeniden yapılan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla ibadete açıldı.

Üsküdar İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii ne zaman açılacak?

Üsküdar’da yapımı tamamlanan yeni Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ilk cuma namazının kılınmasıyla açılıyor.

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin temeli atıldı!

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin temeli katılımcıların büyük coşku ve mutluluğu eşliğinde butonlara basılmasıyla atıldı.

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binasına destek çağrısı!

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, hayırseverlerin desteğiyle yapımı başlayan fakülte binasına destek olacaklar için mevlit ve hatim programları düzenleyeceklerini açıkladı.

KOÜ İlahiyat Fakültesi 7 Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2015-2016 eğitim dönemine yetiştirilecek KOÜ İlahiyat Fakültesi’ni inceledi. Ayhanlar Asfalt A.Ş’nin üstlendiği inşaatın 7 Eylül 2015’te tamamlanarak hizmete gireceği belirtildi.

19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni binası tamamlanıyor!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni binasında sona yaklaşılıyor. OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir, yeni bina hakkında bilgi verdi.

Manavgat Turizm Fakültesi inşaatı başladı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından inşaatı yaptırılacak Turizm Fakültesi inşaatı başladı MATSO tarafından inşaatı yaptırılacak Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ihaleyi kazanan firma tarafından başlatıldı

çanakkale ilahiyat fakültesi projesi Haberi

çanakkale ilahiyat fakültesi projesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde yapılacak bölgenin en büyük İlahiyat Fakültesin de çalışmalar devam ediyor. İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. ve Kolin inşaat ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından 32 bin metre kare alana sahip ilahiyat Fakültesi'nin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Sedat Laçiner, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özdemir, Yapı İşleri Daire Başkanı Güven Ünal ile birlikte yapımı hızla devam eden İlahiyat Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundular. 


İnşaat alanını gezen Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, "Şekerpınar Mevkii'nde bulunan yerleşkemiz içerisinde İlahiyat Fakültesi inşaatı tamamlanmak üzere. Bu yerleşkemizin içinde bulunan Kongre Merkezi ve Konferans Salonu inşaatının ne aşamada olduğunu incelemek üzere geldik. Burası tamamlandıktan sonra Çanakkale'nin en büyük Kongre Merkezine sahip olmuş oluyoruz. 1500 kişi...