02 / 05 / 2024

Çanakkale-İzmir karayolunda son

Çanakkale-İzmir karayolunda son

Çanakkale-İzmir karayolunda yol çökmesi meydana geldi.a Çanakkale-İzmir karayolunun 17'nci kilometresindeki duble yolda meydana gelen çökme nedeniyle yolun tek şeridi trafiğe kapatıldı.

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Yeni zam ya da indirim var mı? Opet, PO, Shell güncel fiyatlar açıklandı!

Yeni gelen zamların ardından İstanbul, Ankara ve İzmir'de son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarının ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. İşte ayrıntılar ve BP, Opet, Total, Shell, PO 24 Aralık 2023 fiyat listesi...

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir'e son dakika uyarısı: O fay hattı zorlamaya başladı! 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'de son dönemde yaşanan depremlerin 2 bin senedir kırılmadığı belirlenen Tuzla Fayı ile ilişkili olduğuna dikkat çekerek, bu fayın yakın gelecekte kırılma olasılığının olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

TOKİ İzmir projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 98 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesinde son dakika... Tek bir ilçeye tam 98 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

Uzman isimden ürküten son dakika uyarısı geldi! O faylarda deprem fırtınası başladı!

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'deki son deprem ve artçılarla ilgili ürküten bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklamalar ve deprem beklenen faylar...

Kiracılar dikkat! Bu yöntemle dolandırılabilirsiniz

İzmir'de son günlerde konut satış ve kiralamalarında yaşanan dolandırıcılık olaylarının ardından İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, dikkatli olunması konusunda uyardı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı yapıldı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında hayata geçirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliye montajı bugün gerçekleştirildi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşa edilen "1915 Çanakkale Köprüsü"nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamamlandı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye bu hafta yerleştiriliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak "Bir hayalimizin daha gerçeğe dönmesi için geri sayım başladı. İki gün sonra Sayın Cumhurbaşkanı’mızla birlikte Çanakkale’de 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Yerleştirme Töreni'ni gerçekleştireceğiz." dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son kaynağı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak!

18 Mart 2017'de temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı. Dev projede son kaynak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliyesi geldi!

Açılışı merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliyesi şantiye alanına geldi. 

Çanakkale-İzmir karayolunda son Haberi

Çanakkale-İzmir karayolunda son

Çanakkale-İzmir karayolunda yol çökmesi meydana geldi. 


Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Erenköy köyü yakınlarında Çanakkale-İzmir karayolunun 17'nci kilometresindeki duble yolda meydana gelen çökme nedeniyle yolun tek şeridi trafiğe kapatıldı. 


Karayolları ekipleri yaklaşık 250 metre uzunluğundaki alanda işaretleme çalışması yaparak sürücüleri...