28 / 04 / 2024

Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği

Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği

ÇANAKKALE Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı süren 400 yataklı yeni Çanakkale Devlet Hastanesi inşaatında, kanser hastaları için planlanan radyoterapi ünitesinin temel kazısıyla hafriyat çalışmalarına başlandı.

Kamu binaları ve hastaneler sismik izolatör teknolojisiyle depreme karşı daha dirençli olacak! 

Gölcük'te yapılan yeni kamu binaları ve hastaneler, sismik izolatör teknolojisiyle daha dirençli hale getiriliyor.

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

YİD ve kamu özel işbirliğiyle devredilen hastaneler mecliste!

Yap-işlet-devret ve kamu özel işbirliği modeliyle özel sektöre devredilen hastanelere ve diğer hizmetlere dair uygulama detayları meclis gündemine taşındı...

Çanakkale'deki okulların depreme dayanıklılık durumları mecliste!

Çanakkale'deki kamu binaları ve okulların depreme dayanıklılık durumları meclis gündemine taşındı. CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Samsun'a yeni sağlık kampüsü geliyor!

Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, Samsun'a şehir hastanesinden daha büyük sağlık kampüsünün yapılacağını müjdeledi.

Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran KILIÇ, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Faruk ERASLAN, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Semih YANCAR katıldı.

Gemlik Devlet Hastanesi hızla yükseliyor!

Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ve hizmet başkanları, inşaatı devam eden Gemlik Devlet Hastanesi'ni gezdi.

Sakarya Ferizli Devlet Hastanesi'nin temeli bu yıl atılacak!

İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneler birliği, Ferizli İlçe Hastanesi, Sağlık Bakanlığından koordinatör ve hastane projesinin ihalesini alan Mimarlık Şirketinden oluşan bir heyet, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ’la birlikte ilçeye yeni yapılacak Hastane arazisinde incelemelerde bulundular.

Samsun Havza Devlet Hastanesi'nin yüzde 99'u tamam!

Yeni Havza Devlet Hastanesi'nin yüzde 99'unun bittiğini söyleyen Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. S. Sırrı Kılıç, hastanenin 2017'nin ilk yarısında hizmete gireceğini söyledi

Batman'da 2 yeni hastane inşa edilecek!

Batman’ın Sason ve Gercüş ilçelerindeki devlet hastanelerinin ihtiyacı karşılayamadığını söyleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu, yeni 2 hastanenin yapılacağı bilgisini verdi.

Sıla Grup, İran'da yeni hastaneler için kolları sıvadı!

Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. Şahin: "İran'da kamu özel işbirliğiyle gerçekleştirilecek yeni hastaneler için kolları sıvadık. Yeni projeler için Sıla Grup'un belirlediği hedef, en az 2 bin yatak ve 1 milyar dolar" dedi.

Mevlana Üniversitesi'nin hastaneleri kamu hastanesi oldu!

KONYA'da darbe girişiminin ardından çıkartılan Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) ait Mevlana Üniversitesi'ne ait hastaneler, artık kamu hastanesi olarak hizmet verecek.

Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Haberi

Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği

Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, kent genelindeki kanser hastalarının ışınla tedavi için il dışına gitmelerini ortadan kaldırmak için devam eden 400 yataklı yeni Çanakkale Devlet Hastanesi inşaatı içerisine Radyoterapi Ünitesi kurmak için ilk adımı attı. Kanser hastalarının ışınla tedavisinde eksikliği ortadan kaldırmak için devlet hastanesi inşaatı içerisinde radyoterapi ünitesinin kurulması için temel kazısı ve hafriyat çalışmaları başladı.


Radyoterapi ünitesiyle gerçekleşecek bu yatırım kapsamında, Çanakkale'deki kanser hastalarının il dışı sevk olmalarının önüne geçecek, ilin hastası ilde tedavi olmalıdır prensibiyle hareket edildiği belirtilerken, kanser hastalarının Çanakkale'de tedavi olmaları hedefleniyor. Radyoterapi Ünitesinin hizmete girmesiyle birlikte hasta ve yakınlarının il dışına giderek hem maddi hem de manevi olarak yıpranmalarının önüne...