14 / 05 / 2024

Çanakkale Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi

Çanakkale Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi

Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi'nce yapımında sona yaklaşılan Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi inşaat alanını inceledi. 

Teras Kale'de yarısı peşin, yarısı teslimde! Sınırlı sayıda villa için geçerli!

Çanakkale Teras Kale projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar teslimde ödenebiliyor. Söz konusu kampanya sınırlı sayıda villa için geçerli.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

ŞOK’ta piknik masası 249 TL’ye, 3 kişilik yatarlı salıncak 6.499 TL’ye, termos çanta 59,95 TL’ye düştü!

ŞOK Market, temmuz ayının bitimine sayılı günler kala yeni indirimli ürünlerini duyurdu. Bu doğrultuda, piknik masası 249 TL’ye, 3 kişilik yatarlı salıncak 6.499 TL’ye, termos çanta 59,95 TL’ye düştü. İşte 30 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

Rekor sayıda işten çıkarma sonrasında Vodafone'da borsa krizi 

İngiliz telekomünikasyon firmasının rekor sayıda işten çıkarma planlarını açıklamasının ve serbest nakit akışında düşüş öngörmesinin ardından Salı günü hisse senetleri %7′den fazla düştü.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

5 soruda TOKİ Çanakkale Sosyal Konut Projesi 2022! Çanakkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Çanakkale konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çanakkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Kazananlar belli oldu! İşte çılgın loto sonuçları…

Milyonlarca vatandaşın bir umut ışığı olarak şansını denemeye devam ettiği Milli Piyango’da Bu akşam gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı. Rakamlar Milli Piyango’nun YouTube kanalında yapılan canlı yayında çekildi.

TOKİ Çanakkale projesi için geri sayım başladı! O ilçeye yüzlerce ucuz konut geliyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar hayata geçirecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

BİM'de büyük kampanya! İşte BİM 26 Nisan Salı aktüel ürünler kataloğu

Uygun fiyatları ile vatandaşın ilk tercihi olan BİM'in 26 Nisan aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Bim'in indirimli ürünlerinde bugün toz deterjan, çamaşır yumuşatıcı, yüzey temizleyici gibi çok sayıda ürün var. İşte 26 Nisan Salı 2022 BİM indirimli ürünleri ve fiyat listesi...

Çanakkale Köprüsü'nde günlük zarar ne kadar? İşte ilk hafta günlük geçen araç sayısı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, açılışını yaptığı ve geçiş ücretini ‘’Sadece 200 liracık’’ diyerek açıkladığı 1915 Çanakkale Köprüsü’nden günlük geçen araç sayısı ortaya çıktı. Çanakkale Köprüsü’nde verilen araç geçiş taahhüdü nedeniyle ilk hafta zarar edildiği öğrenildi.

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Salım Alcheıkho tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Çanakkale Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi Haberi

Çanakkale Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi

Çanakkale’de yer alan karasal – sayısal yayınların modern cihazlarla yapılmasının amaçlandığı projede yapımında sona yaklaşılan Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi incelemesinde yetkililer tarafından Vali Orhan Tavlı’ya verilen bilgiye göre; 34 milyon 200 bin TL bedelli Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca karşılanan ve İl Özel İdaresi tarafından Mart 2017 tarihinde Kalabaklı Köyü Radar Tepesi bölgesinde inşaatına başlanan Çanakkale Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi projesi kapsamında inşaat imalatlarında yüzde 99, elektrik imalatlarında ise yüzde 90 seviyesine gelindiği, mekanik imalatlarda yüzde 95 aşamasına yaklaşıldığı, kule üzerinde yer alan anten imalatlarında yüzde  95 ve çevre düzenlemesindeki peyzaj imalatlarında yüzde 30 seviyesinde devam ettiği belirtildi. Çanakkale İçinde yer alan habere göre; Vali Orhan Tavlı’nın Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi inşaat alanı incelemelerinde Vali Yardımcısı...