21 / 05 / 2024

Çanakkale Kocabaş Çayı Köprüsü yıkılacak mı

Çanakkale Kocabaş Çayı Köprüsü yıkılacak mı

Biga'nın simgesi Kocabaş Çayı köprüsü yıkılarak yenisi yapılacak. Kocabaş Çayı Islah Projesiyle modern bir görünüme kavuşacak olan dere yatağı, Kocabaş Köprüsü'nün de yenilenmesiyle bambaşka bir görünüm elde edecek.

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, şimdi de Nef Arsa Çanakkale Ezine'yi satışa çıkardı. Nef Arsa Çanakkale Ezine'den yüzde 20 peşinat ve 48 ay vade ile arsa sahibi olmak mümkün.

Çanakkale Teras Kale Haziran 2024'te teslim! Teras Kale fiyatları ne kadar? 

Teras Kale Çanakkale projesinde yer alan villaların teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje kapsamındaki villaların fiyatları 4 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Teraskale Çanakkale birinci etap yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından Çanakkale ili, Lapseki ilçesi Umurbey'de yükselen Teraskale Çanakkale birinci etabı yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Milli Emlak o ildeki 3 bin 191 metrekarelik arsayı satıyor! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla!

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Barbaros Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Çanakkale Gökçeada'ya 240 ay taksitle 160 yeni konut!  

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Gökçeada 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Gökçeada projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Gökçeada 2022 ucuz konut projesi...

Çanakkale Köprüsü zamlı geldi! GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yaptı! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının üzerinden bir ay geçti, Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ feribot ücretlerine yüzde 117 zam yaptı! Yeni tarifeleri görenler şok oldu! Peki, GESTAŞ'ın feribot ücretleri ne kadar? Çanakkale Boğaz Hattı-Çanakkale Eceabat ve Gelibolu-Lapseki... İş

1915 Çanakkale Köprüsü planlanandan 18 ay önce tamamlandı!

2023 metrelik orta açıklığıyla 'dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü' olan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Malkara-Çanakkale Otoyolu, öngörülenden 18 ay önce tamamlandı ve hizmete sunuldu. Böylece iki kıta birbirine bağlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü 2 ay erken açılacak!

Çanakkale ziyareti sırasında, Troya Müzesi'nde düzenlenen Ezineli Yahya Çavuş Belgeseli galasına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün iki ay erken açılacağını dile getirdi. 

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Ayşe Selen Kocabaş kimdir?

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş kimdir? Ayşe Selen Kocabaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşe Selen Kocabaş'ın biyografisi....

Çanakkale Biga'ya millet bahçesi müjdesi!

Çanakkale Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Aralık ayı meclis toplantısında millet bahçesi projesi hakkında bilgi verdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda, geçen ay kulelerinin inşaat çalışmaları tamamlanan "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü"nde inşaat çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Çanakkale Kocabaş Çayı Köprüsü yıkılacak mı Haberi

Çanakkale Kocabaş Çayı Köprüsü yıkılacak mı

Biga'nın simgesi Kocabaş Çayı köprüsü yıkılarak yenisi yapılacak. Kocabaş Çayı Islah Projesi kapsamında modern ve sağlıklı bir görünüme kavuşacak olan dere yatağı, Kocabaş Köprüsü'nün de yenilenmesiyle bambaşka bir görünüme kavuşacak. Köprünün yıkım çalışmalarına bu sabah başlanırken araçlar için Atatürk Köprüsü ve Hacımadan Köprüsü alternatif olarak kullanılabilecek. Yayalar ise açık oto pazarı yanındaki küçük köprüyü kullanarak çayın karşısına geçebilecek. Köprünün yapımına ne zaman başlanılacağı veya projesi konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.


Yeni...