02 / 05 / 2024

Çanakkale Koru Modern Villaları nerede

Çanakkale Koru Modern Villaları nerede

Karel İnşaat tarafından hayata geçirilen Çanakkale Koru Modern Villaları toplam 19 bin metrekare alanda yükseliyor. Projede 49 tripleks villa bulunuyor. Çanakkale Koru Modern Villaları' nda fiyatlar 395 bin TL' den başlıyor.

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

Çanakkale Seramik, Vera serisi ile sıcak bir atmosfer yaratıyor!

Çanakkale Seramik, tekstil ve çimento dokusunu taşıyan Vera serisi ile modern renkler ve yumuşak romantik tonların mükemmel uyumunu mekanlara yansıtıyor.

Çanakkale Eviş Kent projesi satışa çıkıyor!

Çanakkale'de gerçekleştirdiği modern konutlar ile adından söz ettiren EVİŞ İnşaat'ın yeni projesi, bölgede yapılan konutların üst sekmentinde planlanıp, lider olmaya aday bir yapı konseptinde müşterilerine sunulacak.

Çanakkale Seramik Feza ve Aya ile tarihsel dokusunu seramiğe yansıtıyor!

Sunduğu özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, ‘Orientile’ koleksiyonundan ‘Feza’ ve ‘Aya’ serileri ile geçmişin izlerini yepyeni formlar ve modern dokunuşlarla mekanlara getiriyor.

Aryom Koru Evleri İzmir'de yükseliyor!

İzmir’in yükselen değeri Gaziemir’de, üç tarafı çam korusu ile çevrili, benzersiz doğası, konumu, konforu ve modern mimarisi ile şehir içinde konut yaşamının standartlarını yeniden belirleyen Aryom Koru, benzersiz altyapısı ve yeşil mimarisi ile İzmir’i yepyeni bir “yaşam konsepti” ile tanıştırıyor.

Çanakkale Seramik Dune ile sade mekanlar!

Çanakkale Seramik, hem yer hem de duvarda kullanılabilen yeni serisi Dune ile modern yaşam alanları yaratıyor.

Çanakkale'deki kentsel dönüşüm ne durumda?

Çanakkale’de kent genelinde yürütülen kentsel dönüşüm ile yıkılan eski binalar, yerlerini yeni ve modern binalara bırakıyor. Özellikle kent merkezinde yürütülen inşaat çalışmaları nedeni ile kent merkezi şantiye alanına dönüyor.

Çanakkale’de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Çanakkale’de kent genelinde yürütülen kentsel dönüşüm ile yıkılan eski binalar, yerlerini yeni ve modern binalara bırakıyor. Dönüşüm hız kesmeden sürerken, kent merkezi adeta şantiye alanını andırıyor.

Bakyapı Bursa Prestij Modern'de teslimler başladı!

İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı Bursa Prestij Modern Projesi’nde konut teslimine başladı.

Bursa Prestij Modern projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

“Huzurlu Yaşam Alanları” sloganıyla İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, teslimlerine başlanan Bursa Prestij Modern Projesi'yle yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Çanakkale Ayvacık'a Geri Gönderme Merkezi inşa edilecek!

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nde, kaçak yollardan Türkiye'ye giriş yaparken ya da farklı bir ülkeye geçmeye çalışırken yakalanan kaçaklar için 400 kişilik modern "Geri Gönderme Merkezi" inşa ediliyor.

Koru Modern Villaları satış ofisi!

Toplam 19 bin metrekare alan üzerinde yer alan Koru Modern Villaları 3 ayrı tipte tasarlandı. Projedeki konutlar Çınar, Gürgen ve Meşe Villaları olmak üzere yükseliyor. İşte Koru Modern Villaları satış ofisi adres bilgileri...

Koru Modern Villaları iletişim bilgileri!

Koru Modern Villaları projesinde kamelyalar, peyzaj alanları, açık yüzme havuz, kapalı fitness salonu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otopark bulunuyor. İşte Koru Modern Villaları iletişim bilgileri...

Çanakkale Koru Modern Villaları nerede Haberi

Çanakkale Koru Modern Villaları nerede

Çanakkale Koru Modern Villaları projesinde konutlar Çınar, Gürgen ve Meşe olmak üzere 3 ayrı tipte dizayn edildi. Projedeki villalar 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Çanakkale Koru Modern Villaları projesinde Çınar konutları toplam 245 metrekare, Gürgen konutları 209 metrekare, Meşe konutları ise 69 metrekare alan ile 73 metrekare alan arasında değişen büyüklerle tasarlandı.


Çanakkale Koru Modern Villaları projesinde açık yüzme havuzu, kapalı fitness salonu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otopark, kamelyalar, peyzaj alanları gibi sosyal seçenekler bulunuyor.


Çanakkale Koru Modern Villaları' nda fiyatlar 395 bin TL' den başlıyor ve 580 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler 2016 yılının bahar aylarında teslim edilecek.


Çanakkale Koru Modern Villaları iletişim

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi, Sevgi Evleri Sitesi B Blok No:3 Kepez / Çanakkale

Tel :0...