21 / 05 / 2024

Çanakkale Lapseki belediyesi çalışmaları

Çanakkale Lapseki belediyesi çalışmaları

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde üst yapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yılmaz, “ Halide Edip Adıvar caddesi üzerinde çalışmaların devam ediyor. " dedi.

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çanakkale'de 46 adet gayrimenkul satılıyor!

Çanakkale Lapseki Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Mahallesi Çanakkale Caddesi'ndeki 46 adet taşınmazı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında konut ve iş yerleri bulunuyor. 

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

Bu belediyede KPSS puanı çöpe gitmiyor! KPSS'den 60-62-64 ve 67 alanlar için personel olma fırsatı!

Çanakkale Biga Belediyesi’nden personel alımı duyurusu yapıldı. Biga Belediyesi mühendis kadrosu için alım yapacak. Adaylar 22 Mayıs-24 Mayıs tarihlerinde başvuru yapacak. İşte tüm detaylar…

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Çanakkale Bayramiç Belediyesi, Çanakkale ili, Bayramiç ilçesi, Camicedit Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Çanakkale'de 214 bin 785 TL'den başlayan fiyatlarla 6 arsa satılıyor!

Çanakkale ili Çardak Belediyesi, Çanakkale ili, Lapseki ilçesi, Tekke Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve büyüklükleri...

Dükkan arayanlar dikkat! Çanakkale'de büyük fırsat! 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı!

Çanakkale Bayramiç Belediyesi Camicedit Mahallesi'ndeki 5 adet taşınmazın satış ihalesini duyurdu. 

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Çanakkale Lapseki'ye millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Lapseki Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi projesi bugün ihaleye çıkıyor...

Çanakkale Lapseki belediyesi çalışmaları Haberi

Çanakkale Lapseki belediyesi çalışmaları

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Lapseki Belediyesi tarafından kanalizasyon hattı ve su borularının döşendiği sokaklarda üst yapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yılmaz, “ Halide Edip Adıvar caddesi üzerinde çalışmaların devam ediyor. İlçeden geçen İzmir-Bursa kara yolu üzerinde yer alan orta refüjde çiçeklendirme ve çimlendirme işlemleri de son aşamaya geldi. Vatandaşlarımız her şeyin güzelini hak ediyor. İnşallah temiz ve içilebilir suyumuz da geliyor. Artık evlerimizden de tertemiz sular akacak. Biraz daha sabır istiyorum. Her yeri kazıyoruz. Haliyle biraz sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah en kısa zamanda çalışmalar tamamlanacak"...