29 / 04 / 2024

Bu belediyede KPSS puanı çöpe gitmiyor! KPSS'den 60-62-64 ve 67 alanlar için personel olma fırsatı!

Bu belediyede KPSS puanı çöpe gitmiyor! KPSS'den 60-62-64 ve 67 alanlar için personel olma fırsatı!

Çanakkale Biga Belediyesi’nden personel alımı duyurusu yapıldı. Biga Belediyesi mühendis kadrosu için alım yapacak. Adaylar 22 Mayıs-24 Mayıs tarihlerinde başvuru yapacak. İşte tüm detaylar…



 

Yayınlanan ilanda birlikte bir belediye daha mayıs ayında alım yapacağını duyurdu. Çanakkale Biga Belediyesi geçtiğimiz günlerde mühendis kadrosu adına personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru tarihleri belli oldu. Belediye özel koşulların sağlanmasının yanında 60 KPSS puanı da istedi.

Bu belediyede KPSS puanı çöpe gitmiyor! KPSS den 60-62-64 ve 67 alanlar için personel olma fırsatı!

Mühendis kadrosu için başvuru şartları

Nisan Ayı’nın ortalarına gelmesiyle birlikte mayıs ayı adına personel alımı duyuruları yayınlanmaya devam ediyor. Belediyeler bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı için ilanlar yayınlıyor. İlan yayınlayan bir diğer belediye de Çanakkale Biga Belediyesi oldu. Bünyesinde bir adet mühendisi alımı gerçekleştirecek. Alımla ilgili tüm detaylar belli oldu.

Çanakkale Biga Belediyesi’nin yayınlamış olduğu mühendis kadrosu adına başvuru şartları belli oldu. Adaylar 22 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında başvurularını yapacak. Başvuracak mühendis adaylarının KPSS 2022 puan türü üzerinden minimum 60 puana sahip olmaları istenecek. Daha önceki çalışmış oldukları kurumlarda disiplin suçuyla işten çıkarılmış olmamaları da alim için diğer bir koşul olacak. Erkek adayların askerlik ile ilişiğinin bulunmaması istenecek. Nitelik olarak jeoloji mühendisliği lisans programı üzerinden mezun olunması istenecek.


Geri Dön