16 / 05 / 2024

Bu belediyede KPSS puanı çöpe gitmiyor! KPSS'den 60-62-64 ve 67 alanlar için personel olma fırsatı!

Bu belediyede KPSS puanı çöpe gitmiyor! KPSS'den 60-62-64 ve 67 alanlar için personel olma fırsatı!

Çanakkale Biga Belediyesi’nden personel alımı duyurusu yapıldı. Biga Belediyesi mühendis kadrosu için alım yapacak. Adaylar 22 Mayıs-24 Mayıs tarihlerinde başvuru yapacak. İşte tüm detaylar…



Bu belediyede KPSS puanı çöpe gitmiyor! KPSS den 60-62-64 ve 67 alanlar için personel olma fırsatı!

Biga Belediyesi mühendis alımı başvuru tarihi

Yapılacak alın mühendis kadrosu için olacak. Çanakkale Biga Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere bir adet mühendis alacak.

Mühendis kadrosu için 22 Mayıs-24 Mayıs 2023 tarihlerinde sabah 8:30-5:30 tarihleri aralığında Biga Belediyesi’nin insan kaynakları ve eğitim müdürlüğü üzerine şahsen ya da iadeli posta yoluyla istenilen belgelerin teslim edilmesi gerekecek. Belgelerin tesliminin ardından kontrol sağlanması verdin lan sözlü sınav yapılacak. Adaylar başvuru tarihleri içinde [email protected] posta adresi üzerine elektronik bir şekilde belgelerini gönderebilecek.

İBB'ye başvuran anında 7 bin lira alıyor! Peş peşe detaylar açıklandı! Hemen başvurun nakit desteği kapın! 

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Belediye memur alımı resmen başladı! KPSS puanı olan herkes başvursun! Son tarih 12 Nisan! Fırsatı sakın kaçırmayın

Başvuru şartlarını taşıyanlar mühendis kadrosuna alınacak. Belediye bünyesinde bir adet mühendisi alımı gerçekleşecek. Adaylar puan sıralamasına bakılarak sözlü mülakata çağırılacak. 60 puan ve üzeri KPSS puanına sahip olunması aranan en önemli şart olacak.


Geri Dön