02 / 05 / 2024

çanakkale millet bahçesi inşaatı

çanakkale millet bahçesi inşaatı

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çanakkale'de 3 millet bahçesi inşa ediliyor! 

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çanakkale Lapseki'ye millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Lapseki Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi projesi bugün ihaleye çıkıyor...

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri hayata geçiren TOKİ, Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini 23 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Çanakkale Biga'ya millet bahçesi müjdesi!

Çanakkale Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Aralık ayı meclis toplantısında millet bahçesi projesi hakkında bilgi verdi. 

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Eylül'de saat 14:30'da yapılacak.

Çanakkale Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

çanakkale millet bahçesi inşaatı Haberi

çanakkale millet bahçesi inşaatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan burada son 19 senede yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Çanakkale'de 3 millet bahçesi projesinin olduğunu söyleyen Erdoğan, Ezine ve Biga millet bahçelerinin inşaatlarının sürdüğünü, Lapseki'deki millet bahçesinin ihalesinin Eylül ayında yapıldığını ulaştırmada 14 kilometrede devraldıkları bölünmüş yol uzunluğunu 338 kilometreye çıkardıklarını dile getirdi. 

Çanakkale'ye son 19 senede toplam 27 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu: 

"Eğitimde 1904 yeni derslik inşa ettik. Gençlik ve sporda 7 bin 404 kişi kapasiteli yüksek öğrenim yurt binalarının da olduğu 34 tesisi şehrimize kazandırdık. Sosyal yardımlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 1,3 milyar liralık kaynak kullandık. Sağlıkta 500 yataklı Çanakkale Devlet Hastanemizle birlikte 11 hastanenin de...