24 / 07 / 2024

çanakkale onsekiz nart üniversitesi tıp fakültesi hastanesi

çanakkale onsekiz nart üniversitesi tıp fakültesi hastanesi

Çanakkale’nin dev sağlık yatırımı olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne işadamları, sivil toplum kuruluşları, kurum ve kuruşların bağışları devam ediyor...

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi duyurdu! En az lise mezunu 190 personel alımı yapılacak!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel alımı yapacağını açıkladı. İşte alımlara dair detaylar!

Ülgür Gökhan, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ile buluştu!

Dünya Şehircilik günü kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen konferansta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere Çanakkale Belediyesinin çalışmalarını anlattı...

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

ÇOMÜde Kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor.

Ayvacık MYO’nun yeni binası tamamlandı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu’nun yeni binası halka tanıtıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde inşaat devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımı devam eden Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatında incelemeler yaptı.

ÇOMÜ Ayvacık Meslek Yüksekokulu binası inşaatında son durum!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımı devam eden Ayvacık Meslek Yüksekokulu binası inşaatında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

ÇOMÜ'de Ayvacık'taki depremler konuşuldu!

Ayvacık ve bölgesindeki depremler, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde konuşuldu. Mühendislik, Sosyoloji, Psikoloji ve Mimarlık alanlarından deneyimli akademisyenler konuyu çeşitli yönleriyle ele alarak bilgi paylaşımında bulundular.

Çanakkale Ayvacık'taki binalar neden yıkıldı?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği ekipleri Ayvacık'ta hasar gören binaları incelemeye aldı. Ekip, binaların mühendislik hizmeti almadığı için yıkıldığını söyledi.

Onsekiz Mart Üniversitesi Teleferik Projesi tanıtıldı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi Teleferik Projesi tanıtım toplantısı ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesinde, Çanakkaleli işadamlarının katılımıyla gerçekleşti.

ÇOMÜ Anafartalar Kampüsü yeniden yapılacak!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi de şehir merkezinde bulunan Anafartalar Kampüsü; binaların fiziki durumlarının, güvenlik ve sağlık açısından kullanmaya elverişli olmadığı saptanarak kampüsün ve binaların periyodik olarak yeniden inşa edilmesi planlandı.

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Camisi'nde sona gelindi!

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Kampüsü'nde 6 minareli, 2 şerefeli, 10 bin kişi kapasiteli ve boğaz manzaralı caminin yapımı sürüyor. Caminin, tamamlandığında kentin en büyük ibadethanesi olacağı bildirildi.

çanakkale onsekiz nart üniversitesi tıp fakültesi hastanesi Haberi

çanakkale onsekiz nart üniversitesi tıp fakültesi hastanesi


Çanakkale’nin dev sağlık yatırımı olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne işadamları, sivil toplum kuruluşları, kurum ve kuruşların bağışları devam ediyor. Başhekim Prof. Dr. Murat Coşar ve Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Uludağ, inşaatı devam eden hastanenin şehir adına çok önemli bir yatırım olduğunu anlatmak amacıyla Çanakkale Ticaret Borsası meclis toplantısında bir sunum yaptı. 


Burada konuşan Başhekim Coşar, hastanenin çok büyük bütçelere mal olan bir yatırım olduğunu, bu sebeple daha iyi yapılandırmak için Çanakkale’nin işadamlarının da katkısını ve desteğini beklediğini söyledi. Coşar, “İnşaatı devam eden hastanemiz, çok büyük bir yatırım. ÇOMÜ olarak bu denli büyük bir yatırımı Çanakkale’ye kazandırmanın heyecanı içindeyiz fakat bu yatırımın tamamını devlet bütçesiyle gerçekleştirmemiz mümkün değil. Burada iş dünyasının temsilcileri olan,...