15 / 05 / 2024

Çanakkale Parion Otel nerede

Çanakkale Parion Otel nerede

Çanakkale’de ikinci 5 yıldızlı otel olama özelliğini taşıyan Parion Otel, hizmete girdi. Çanakkale kent merkezinde bulunan, 162 oda ve 380 yataktan oluşan otel 1.500 metrekare bir alanı kapsıyor...

Pedasos Altınel Otel satılıyor! 39 milyon 500 bin TL'ye!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü'nde yer alan Pedasos Altınel Otel'i satıyor. İşte ayrıntılar...

Pedasos Altınel Otel satılıyor! Çanakkale Behramkale'de satılık otel fırsatı! 

Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü, 144 ada 26 parselde yer alan Pedasos Altınel Otel satışa sunuluyor. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Çanakkale Hilton Otel'in inşaatı durdu!

Hilton’un Çanakkale’de inşasına başladığı oteli Double Tree by Hilton'un inşaatı durdu. 

Çanakkale Hilton Otel Ekim'e yetişecek mi?

Çanakkale'de yapımına 2 yıl önce başlanılan Çanakkale Hilton Otel'de çalışmalar hızlandı. Otelin Ekim'e yetiştirilmesi planlanıyor.

Çanakkale Adatepe'deki taş evler yatırımcıların radarında!

Çanakkale Adatepe Köyü, tarihi evleriyle yatırımcıların ilgisini çekiyor. 2-3 milyon liraya satılan taş evler restore edilerek konut, butik otel veya kafe olarak kullanılıyor.

Çanakkale Kepez'de otel yapım ve kiralama ihalesi 16 Mayıs'ta!

Çanakkale Kepez Belediyesi, otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Çanakkale Belediyesi Kepez'de otel yaptırıyor!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Sahil Yolu Caddesi üzerindeki gayrimenkul üzerinde 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Çanakkale Çan'da 13 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çan Belediyesi'ne ait 4 yıldızlı Termal Otel & SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanları ve arsası satılıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Çanakkale Çan'da 12.7 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çanakkale İli/Çan Belediyesi 4 yıldızlı Termal Otel&SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanlarını arsası ile birlikte satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Çanakkale otel yatırımlarının yeni gözdesi oluyor!

Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken kenti Çanakkale, turizm yatırımlarıyla da öne çıkıyor. Günübirlikçilerle birlikte yılda 2 milyon turiste ev sahipliği yapan kentin turizmdeki hedefi ise konaklama sayılarını artırmak.

Çanakkale'de 2 bin 800 yıllık gümrük merkezi gün yüzüne çıkıyor!

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Kemer köyü yakınlarındaki Helenistik dönemin antik liman kenti Parion'da, Roma İmparatorluğunun kullandığı 2 bin 800 yıllık gümrük merkezi gün yüzüne çıkarılıyor

Çanakkale Eceabat'a 720 kişilik öğrenci konuk evi!

Çanakkale İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından Eceabat İlçesine 720 kişilik öğrenci konuk evi yapılıyor. Tamamlandığında mimarisi, fiziki şartları ile 5 yıldızlı bir otel konforunda olacak.

Ever Turizm 10 yılda 33 otel sayısına ulaşacak!

İstanbul ve İzmir'de iki otel ile hizmet veren Ever Turizm, 10 yıl içinde 33 otele ulaşmayı hedefliyor. İstanbul dışında Ankara, Konya, Eskişehir, Edirne ve Çanakkale'de otel yatırımı için mesafe kateden şirket, Van'da da otel planlıyor.

Çanakkale Parion Otel nerede Haberi

Çanakkale Parion Otel nerede


Çanakkale’de ikinci 5 yıldızlı otel olama özelliğini taşıyan Parion Otel, hizmete girdi.


Çanakkale kent merkezinde bulunan, 162 oda ve 380 yataktan oluşan otel 1.500 metrekare üzerine oturtturulmuş bir alanı kapsıyor. Otelde fitness salonu, Türk hamamı, kapalı havuz, masaj salonu, toplantı salonları, düğün salonu, bar, restoranlar ve kapalı otopark bulunuyor. Parion Otel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karakaş, “İnşaata başladığımızda oteli dört yıldızlı olarak düşünüyorduk. Fakat sonradan 5 yıldızlı olmasına karar verdik. Otelimiz hem şehir içinde hem de 5 yıldızlı. 162 oda ve 380 yatak kapasiteli otelimizin, Çanakkale turizmine önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz”...