06 / 10 / 2024

Çanakkale sağlık projeleri

Çanakkale sağlık projeleri

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale il merkezi, Bayramiç, Çan, Ezine ve Gelibolu ilçelerine 6 butik Hastane yapılacağını açıkladı.

Bozcaada Sağlık Lojmanları 3 milyon TL'ye mal olacak!

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Bozcaada ilçesinde inşa edilen Sağlık Lojmanları’nda incelemerde bulundu. 12 daireden oluşacak lojman binasının 3 milyon liraya mal olacağı açıklandı. 

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

Müteahhit Mustafa Bayar, Sağlık ocağının sponsoru oldu!

Çanakkale'nin en cok konuşulan Müteahhidi Mustafa Bayar, Barbaros Mahallesinde Çanakkale Belediyesi'nin yapımını üstlendiği Sağlık ocağının sponsoru oldu...

Sağlık Yapıları paneli 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

TSMD Sağlık Yapıları Paneli 26 Mayıs'ta!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor. Seranit Grup sponsorluğunda gerçekleşen panel 17:00'de başlayacak.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Çanakkale'de altı noktaya sağlık kompleksi yapılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çanakkale’nin Ezine, Lapseki, Yenice-Kalkım, Gelibolu-Evreşe ilçeleri ile Merkez Barbaros Mahallesi ve Esenler Mahallesi’ne 112 Acil istasyonu yapılacak.

Çanakkale'de köylere sağlık evi projesi başlatıldı!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Çanakkale'nin köylerine yapılması planlanan Sağlık Evleri hakkında bilgi verdi.

Çanakkale'nin köylerine sağlık evleri inşa edilecek!

Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale’nin köylerine yapılması planlanan sağlık Evleri hakkında bilgi verdi. Turan, Sağlık Evlerinin yapımına Ayvacık ve Yenice’de başlanacağını söyledi.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Rönesans Sağlık'ın Yozgat Şehir Hastanesi finansal kapanış imza töreni 2 Haziran'da!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım olarak, kamu özel ortaklığı ile yapılan şehir hastaneleri projeleri için (Public Private Partnership-PPP) önemli bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Çanakkale sağlık projeleri Haberi

Çanakkale sağlık projeleri

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale il merkezi, Bayramiç, Çan, Ezine ve Gelibolu ilçelerine 6 butik Hastane yapılacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı, 112 acil çağrı hattının gereksiz yere meşgul edilmesinin önlenmesi ve trafikte ambulansların geçiş önceliğine özen gösterilmesiyle maksadıyla bir proje hayata geçirdi. İskele meydanında kurulan çadırda, Sağlık Bakanlığı hizmetleri tanıtıldı. Çeşitli özeliklere sahip ambulans ve arama kurtarma araçları ile sağlık botunun da sergilendiği programa katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’ye sağlık yatırımlarının süreceği müjdesini verdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Turan, "112 hattını geçen sene 120 milyon kişinin aradığı, ancak 4 milyonunun gerçek hasta çıktığı bir süreçten bahsediyoruz. Bu vahim bir tablo. İstiyoruz ki bu kampanya başarılı olsun ve aramalarda isabetli olsun. Gereksiz meşgul etmek, şaka için...