06 / 05 / 2024

çanakkale Şehr-i Manzara satılık

çanakkale Şehr-i Manzara satılık

KARACANLAR inşaat imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Manzara projesi 6 blokta 154 daireden meydana geliyor. 18 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan Şehr-i Manzara projesi Çanakkale Kepez'de hayata geçiriliyor.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

Meteorolojiden'den flaş uyarı! Hemen bakın, son dakika! Bayramda hava böyle olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illeri için şiddetli yağış uyarısı yayınladı. Bayram'da bütün bölgelerde hava böyle olacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Çanakkalelilere büyük müjde! 104 yeni konut için beklenen gün geldi! Kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale projesi için düğmeye bastı. Projede toplam 104 konut yer alacak.

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

TOKİ Çanakkale projesi için geri sayım başladı! O ilçeye yüzlerce ucuz konut geliyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar hayata geçirecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Çanakkale projesi için düğmeye bastı! Çanakkale'nin o ilçesine 509 yeni ve ucuz konut geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili detaylar...

Çanakkale Karasal-Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi'nde sona yaklaşıldı!

Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi'nce yapımında sona yaklaşılan Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi inşaat alanını inceledi. 

Mobilyada KDV oranı yeniden yüzde 8'e düşürüldü!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Çanakkale'de iş insanları ile bir araya geldi. Bakan Albayrak mobilyada KDV oranının yüzde 8'e düşürüldüğünü açıkladı.

Dev yatırımlar ve projeler Çanakkale'yi zirveye taşıdı!

Çanakkale Valiliği, kentin yaşanılabilirlik çıtasını yukarılara taşıyan özelliklerini açıkladı. Valilik, bölgede TOKİ tarafından 3167 adet konut inşa edildiği açıklandı.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Çanakkale'deki depremde 192 yapı hasar gördü!

Çanakkale Valiliği, deprem sonra bölgede başlatılan ön hasar tespit çalışmaları sonucunda, 2 cami, 2 cami minaresi olmak üzere boş ve hasarlı toplam 192 konut ve yapının tespit edildiğini açıkladı.

çanakkale Şehr-i Manzara satılık Haberi

çanakkale Şehr-i Manzara satılık


KARACANLAR inşaat imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Manzara projesi 6 blokta 154 daireden meydana geliyor. 18 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan Şehr-i Manzara projesi Çanakkale Kepez'de hayata geçiriliyor.  Estetikle tasarımı buluşturan projede sosyal alanların kira getirişi daire sahiplerinin aidatlarını karşılaşayacak. 1+1 dairelerin tükendiği projede örnek daire hazır. 21 bin 500 metrekarelik Şehr-i Manzara projesinde daireler deniz...