02 / 05 / 2024

Çanakkale Seramik yeni ürünleri

Çanakkale Seramik yeni ürünleri

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, ahşap görünümlü özel serisi Country ile doğanın en güzel dokularını yaşam alanlarına taşıyor...

Çanakkale Seramik, yeni serisi Voyage!

Işıltınızı yansıtın sloganıyla sunduğu çarpıcı koleksiyonlarıyla mekânlara değer katan Çanakkale Seramik, yeni serisi Voyage ile banyolarda rüya gibi bir atmosfer yaratıyor. Çanakkale Seramik banyolarda ışıl ışıl bir ambiyans oluşturuyor...

TOKİ Çanakkale projesi beklenen gün geliyor! O ilçeye tam tamına 509 yeni ve ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Çanakkale projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ Çanakkale projesi için düğmeye bastı! Çanakkale'nin o ilçesine 509 yeni ve ucuz konut geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili detaylar...

Nef Arsa Çanakkale ön satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef, yeni projesi Nef Arsa Çanakkale ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İçdaş'tan Çanakkale'ye yeni tesis yatırımı!

Çelik sektörünün önemli oyuncularından İçdaş yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma ilk olarak Çanakkale'de 350 milyon dolarlık tesis kuracak. 

TOKİ'den Çanakkale Biga ve Çan'a 4 yeni okul! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni adım!

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak köprü için yeni bir çalışma başlattı.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

TOKİ'den Çanakkale'ye 171 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Merkez İntepe'de 171 yeni konut inşa edecek.

Çanakkale'ye yeni cazibe merkezi geliyor!

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Çanakkale Seramik yeni ürünleri Haberi

Çanakkale Seramik yeni ürünleri

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, ahşap görünümlü özel serisi Country ile doğanın en güzel dokularını yaşam alanlarına taşıyor. 


Doğal olanı seviyor, evin her odasında ahşap bütünlüğünü korumak ve şehirde bir çiftlik evi yaratmak istiyorsanız, Çanakkale Seramik’in Country serisi tam size göre. 


Kuzey ülkelerinin tertemiz havasıyla evinizde doğaya dönüş hissini uyandıran Country serisi, ahşabın doğallığıyla seramiğin dayanıklılığını bütünleştiriyor. 


15x90 cm ebadında bal, haki ve fındık renklerinde üretilen Country serisi, organik yaşamla aramızda doğal bir bağ oluşturuyor. 


Doğal ahşap ile seramiği harmanlayan Country serisi, ahşabın estetik görüntüsünü yansıttığı karolarla, kullanıcılara modern çözümler sunuyor.