29 / 04 / 2024

çanakkale valisi kim

çanakkale valisi kim

Bazı illerin valileri değişti. Valiler kararnamesi ile Bitlis, Muş, Çanakkale ve Uşak valileri değişti.Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararı şu şekilde;

Ahmet Çınar kimdir?

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar kimdir? Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Çınar, ne zamandan beri vali olarak görev alıyor? İşte Çanakkale Valisi Ahmet Çınar...

Çanakkale'ye damga vuran yatırımlarda son durum!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı bölgedeki yatırımları değerlendirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum ne?

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaat alanını inceledi. Tavlı, projenin çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı...

Orhan Tavlı: Çanakkale Köprüsü Türkiye’nin simgesi olacak!

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü Türkiye’nin simgesi olacak'' dedi.

Orhan Tavlı, Ayvacık'ta incelemelerde bulundu!

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Ayvacık İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

Orhan Tavlı kimdir?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çanakkale Valisi oldu. Peki, Orhan Tavlı kimdir?

Hamza Erkal kimdir?

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Hamza Erkal, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan atama kararı ile Çanakkale Valiliğine atandı. Peki, Yeni Çanakkale Valisi Hamza Erkal kimdir?

Bien Seramik Çanakkale Yiğiter Yapı Malzemeleri bayisini açtı!

Bien Seramik’in Çanakkale’de açılışını düzenlediği Yiğiter Yapı Malzemeleri bayisinin açılış törenine ilgi yoğundu. Bir çok siyasi ve bürokratın katıldığı törende Çanakkale Valisi Ahmet Çınar da vardı.

Çanakkale Boğaz Köprüsü 2019 yılına kadar tamamlanacak!

ÇANAKKALE Valisi Ahmet Çınar, bu yıl ihalesi yapılması planlanan Boğaz Köprüsü'nün 2019- 2020 yılına kadar tamamlanarak hizmete gireceğini bildirdi.

Çanakkale'de Şehir Müzesi ve Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi kurulacak!

Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yıl dönümü ve kazanılan büyük zaferin coşkuyla kutlanması için hazırlıklara devam ediliyor. Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, fiili olarak Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılına girildiğini söyledi.

Çanakkale Valisi 18 Mart Stadı inşaatını inceledi!

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünü ziyaret eden Çanakkale Valisi Ahmet Çınar yapımı devam eden 18 Mart Stadı’nda incelemelerde bulundu...

Vali'den Bozcaada açıklaması!

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, bugün Hürriyet'te yer alan ve adanın yeni çevre planıyla ilgili habere ilişkin açıklamasında, her şehrin çevre düzeni planının yapılması gerektiğini bildirdi.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Çanakkale'de turizm alanları temizleniyor!

Çanakkale Valiliği, 100 Yıl Kutlamaları kapsamında Antik Kent ve Ören Yerlerinin çevre temizliği ve bakımına yönelik proje başlattı. Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, turizm alanlarının temizlenmesi için proje başlattı.

çanakkale valisi kim Haberi

çanakkale valisi kim

Bazı illerin valileri değişti.


Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararına göre, Bitlis Valisi Orhan Öztürk ve Muş Valisi Vedat Büyükersoy merkeze alınırken, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar Bitlis Valiliği'ne, Uşak Valisi Seddar Yavuz da Muş Valiliği'ne getirildi.


Kararnameye göre İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Hamza Erkal Çanakkale Valiliği'ne ve Osmangazi Kaymakamı Ahmet Okur ise Uşak Valiliği'ne...