28 / 04 / 2024

Çanakkale Yenicede kaldırımlara döşeme çalışmaları sürüyor

Çanakkale Yenicede kaldırımlara döşeme çalışmaları sürüyor

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesinde sokaklara 5 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışmaları belediyece sürdürülüyor.

Yayalar dikkat! Kaldırımlara ilişkin yeni düzenlemeler geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yaya yolları, kaldırımlar ve yürüyüş yollarının tasarım kalitesinin yükseltilmesi amacı ile yürüttüğü mevzuat çalışmasını bitirdi. Buna göre, "Yaya Yolları ve Kaldırımların Tasarım Kuralları Hakkında Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.

Diyarbakır'daki kaçak büfeler kaldırılıyor!

Kamusal alanların işgaline karşı denetimlerini sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Üçkuyular bölgesinde kaldırımlara ve yol kenarlarına yapılan 10 büfeyi kaldırdı.

Ankara Kızılay'ın kaldırımları yenileniyor!

Başkent'te kaldırım yapım ve yenileme seferberliği başlatan Büyükşehir Belediyesi, Kızılay’da da merkezi caddelerde kaldırımlara bazalt taşlar döşüyor.

Çanakkale Yenice'de kaldırımlara döşeme çalışmaları sürüyor!

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesinde sokaklara 5 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışmaları belediyece sürdürülüyor.

Oktay Kaldırım: Turizm'de yeni yatırımlara ihtiyacımız var!

Yöredeki konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde 100'ü aştığını söyleyen DOKA Genel Sekreterileri karşılamakta yetersiz kalıyoruz. Yeni yatırımlara ihtiyacımız var" dedi.

Konut kredisinde KKDF ve BSMV muafiyeti kaldırılacak mı?

BSMV Banka Sigorta Muamele Vergisi, KKDF ise Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu ifadelerinin kısaltılmış halidir. Konut kredisinde KKDF ve de BSMV muafiyeti kaldırılacak mı? İşte cevabı...

1963 yılında polis karakollarının kaldırılmasına başlanmış!

1963 yılında polis karakollarının kaldırılmasına başlanmış. Üsküdar pilot bölge olarak seçilmiş ve buradaki çalışmalarda başarılı olunursa, şehirdeki tüm karakollar kaldırılacakmış. Karakol yerine polis noktaları bulunacakmış.

Dikmen Vadisi'nde şelale kaldırılıyor!

Ankara'da Dikmen Vadisi’nde 7 bin metrekarelik alana yapılan şelale, kullanılamaz hale geldiği için kaldırılıyor. Dikmen Vadisi 2. Etap’a yapılan şelalenin yerine yeşillendirme ve ağaçlandırma yapılacak.

Mesut Sancak: Kruvaziyer limanı İzmir'i ayağa kaldırır!

Folkart İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak yaptığı açıklamada "Hükümet ve yerel yöneticiler anlaşırsa yer farketmez. Kruvaziyer limanı nereye yapılırsa yapılsın kenti ayağa kaldırır" dedi

Bütün servisler kaldırılıyor! Öncelikli Dönüşüm Programı'nda kritik kararlar...

Başbakan Davutoğlu'nun bugün açıkladığı 'Öncelikli Dönüşüm Programı'nda yer alan önlemler çok tartışılacak cinsten. Personel ve öğrenci servislerinin kaldırılması kararı hayata geçerse büyükşehirlerde yaşam çok etkilenecek...

1957 yılında İstanbul Belediyesi kaldırılan tramvaylara müşteri aramış!

1957 yılında İstanbul'da kaldırılmaya başlanan tramvaylara Belediye müşteri alıyormuş. Aynı yıl günde 258 bin yolcu taşıyan tramvayların kalkmasıyla şehirde vasıta sıkıntısının artmasından da endişe etmişler.

Validebağ'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı!

İSTANBUL Üsküdar'da bulunan Validebağ'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı. Validebağ Korusu'nda nöbet tutan vatandaşlar, kurdukları çadırlarda yağmurdan korunmaya çalıştı. Polisler de ıslanmamak için eylemcilerin çadırlarına sığındı.

1957 yılında tramvaylar kaldırılacak yerine troleybüs işletilecekmiş!

1957 yılında tramvayları ve atlı arabalarını kaldırma kararı alınmış. Tramvayların kaldırılması işine 1958 yılının mart ayında başlanacakmış. Troleybüs hattı, Topkapı'nda Aksaray'a, Saraçhane'den Taksim'e Harbiye'ye ve oradan Mecidiyeköy'e ulaşacakmış.

Çanakkale Yenicede kaldırımlara döşeme çalışmaları sürüyor Haberi

Çanakkale Yenicede kaldırımlara döşeme çalışmaları sürüyor

Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesinde Cumhuriyet mahallesindeki sokaklara 5 bin metre kilit parke taşı döşenecek. Kalkım belediye başkanı İbrahim Taşkın, “Belde halkımızın rahat bir yaşam sürmesi için 5 bin metrekare kilit parke taşını yol ve kaldırımlara döşeme çalışmalarını sürdürüyoruz”...